Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Biokemi och bioanalytisk kemi

RISE har spetskompetens och stor erfarenhet inom analytiska metoder för organiska ämnen och deras metaboliter i biologiska matriser.

Vi hjälper kunder med allt från problemlösning till regelbunden kvalitetskontroll. Vi screenar efter okända substanser för identifiering utifrån gällande lagkrav eller standarder. 

Detta gör vi genom uppsättning av skräddarsydda metoder för provupparbetning och kvalitativ eller kvantitativ analys, biokemiska assays samt verifiering och validering av metoder. Vi arbetar med komplexa matriser och diversa analyter och produkter som till exempel miljögifter (exempelvis perfluorerade ämnen), läkemedel, medicintekniska produkter, livsmedel, kemiska blandningar/produkter, biocider, peptider, proteiner, enzymer, allergener etc.  Instrumentering som används är t.ex. högupplösande LC-MS, LC/UV-MS, GC-MS, jonkromatografi samt olika spektrofotometriska metoder. 

Vi erbjuder en stor kompetens och erfarenhet inom biokemi och bioanalytisk kemi med en personlig kontakt. Vi erbjuder uppsättning av unika metoder till dig som kund. Metoderna är kvalitetssäkrade genom validering och ackreditering.

Kontaktperson

Fanny Bjarnemark

Forskare

+46 10 516 52 53

Läs mer om Fanny

Kontakta Fanny
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.