Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Ann-Sofie Mårtensson

Expert Digital Health

E-post ann-sofie.martensson@ri.se

Ort Kista

Enhet Digital hälsa (102506)

Mobil +46 737 44 13 15 - Hör av dig!

Jag jobbar med att utveckla offentlig sektor med hjälp av de digitala möjligheter vi har nu. Jag är en kugge i den digitala transformation som vi är mitt inne i och som det finns enorm potential för just för vård och omsorgssektorn.

Jag stöttar små och medelstora företag inom välfärdsteknik i deras utveckling av produkter och tjänster så de ska matcha de verkliga behov som finns och passa in där de ska användas.

Jag är strateg och rådgivare för kommuner och regioner i deras digitaliseringsresa med allt från vilka strategier man bör ha (få men väldigt lösningsfokuserade), hur man ska tänka kring test och piloter och framförallt hur vi får till implementering och breddinförande av digitala lösningar och nya sätt att arbeta.

Jag leder projekt för hur vi kan använda digitala flöden kring en offentlig måltid för att ge bättre beslutsunderlag för hur vi ska minska svinn och klimatavtryck.

Sen evangelistar jag även en del om den digitala transformationen. Älskar att se när vi använder våra offentliga resurser på ett smart sätt. Allt handlar om att få människor att vilja förändra och förändras, när man fått till det sker magin.
https://www.linkedin.com/in/annsofiemartensson/

Jag arbetar även med att koordinera RISE aktiviteter och öka vår närvaro i Skåne t ex genom nya samarbeten för idéer till innovation och utveckling. Detta för alla områden som RISE jobbar med.

verksamhetsutveckling
implementering
digital transformation
ehälsa
digital hälsa
välfärdsteknik