Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Öka innovationsnivån i ditt företag genom tjänstelogik!

Fokuserar du på ditt företag - eller på värdet du skapar tillsammans med din kund? Var steget före! Utveckla ditt företag innan nya förutsättningar i omvärlden tvingar dig. Vid denna workshop får du metoder och verktyg för hur tjänsteinnovation kan skapa nya möjligheter.

Du får lära dig affärsutveckling genom tjänsteinnovation. I princip alla framgångsrika internetföretag och numera också de flesta storföretag använder tjänstelogik och tjänsteinnovation för att skapa bättre förutsättningar. Nu har du möjligheten att göra detsamma.

Sätt kundens behov och upplevelse i centrum

Workshopen är den första i en serie under våren 2020. De är fristående, så du kan välja att gå på en, flera eller alla. De leds av Mathias Duell, expert på tjänstelogik, tjänsteinnovation och värdeskapande för företag. Mathias utgår från användarens behov och sätter kundupplevelsen i centrum.

Workshopen arrangeras inom projektet TJIVA. TJIVA kommer att testa flera komponenter och processer, som riktade utbildningar, tjänsteinnovationslab och peer-to-peer nätverk för att öka innovationsförmågan hos små och medelstora företag samtidigt som vi etablerar en fysisk lokal på Johanneberg Science Park. Vårt mål  är att företag får med sig verktyg från acceleratorn som gör att de kan fortsätta arbeta med innovation på egen hand.  

Vad är TJIVA?

TJIVA är den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Framtidens Företag, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. 


Information om evenemanget

Datum: 4 februari, 2020

Tid: 09:00-13:00

Plats: Johanneberg Science Park, Sven Hultins plats 2, Göteborg

Förtäring: Kaffe och lunch

Pris: 500 kronor

Sista anmälningsdag: 28 januari

Mathias Duell

Kontaktperson

Mathias Duell

Projektledare

+46 10 516 53 97
mathias.duell@ri.se

Läs mer om Mathias