Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

18th Nordic Sensory Workshop 27-28 April 2021 - Interactive Digital Edition

27-28 april 2021

Tema: Vad är mervärdet av sensorik och konsumentvetenskap?

Logos

Att bygga en stark bro mellan forskning, industri och slutanvändare beror på hur vi kommunicerar våra resultat. Storytelling är en viktig del när vi kommunicerar hur sensoriska och konsumentinriktade studier gör skillnad kopplat till forskning, produktutveckling och acceptans av nya livsmedel, ett mer hållbart samhälle och kompetenshöjande aktiviteter för livsmedelsbranschen.

Syftet med workshopen är att diskutera och lyfta fram hur vi gemensamt kan förmedla det mervärdet som sensorik och konsumentvetenskap tillför näringslivet och samhället.

Workshopen fokuserar främst på livsmedel, men andra tillämpningar där förståelsen av sinnena spelar en nyckelroll kommer även att beaktas. Här kan branschexperter och forskare som arbetar med sensorik och konsumentvetenskap få möjlighet att träffas och diskutera utmaningar, lärdomar och möjliga initiativ för en bättre integration mellan vetenskapliga metoder, produktutveckling  och slutanvändaren.

På grund av Covid-19 kommer eventet hållas digitalt i år men vi hoppas redan nu att vi får ses live i Göteborg nästa år. Har du redan anmält dig gäller din registrering för det nya datumen och du kommer få mer information skickat till den e-postadress som du uppgav vid anmälan. Behöver du avboka är du välkommen att kontakta tina.petersson@ri.se

Petra Forsblad

Kontakt

Petra Forsblad

Projektkommunikatör

Läs mer om Petra

Kontakta Petra
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.