Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Skicka en spontanansökan

Finns det inget utannonserat jobb som passar dig just nu? Då kan du lämna in en spontanansökan som vi matchar med våra behov och möjligheter. 

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss. Vi listar alla lediga jobb här. Hittar du inget där som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Hur du lämnar en spontanansökan

Klicka på Skicka intresseanmälan för att komma till ansökningsformuläret. Där ber vi dig att besvara ett par kompletterande frågor samt bifoga ditt CV. Du har också möjlighet att bifoga fler valfria filer och dokument.

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår kandidatdatabas.

Håll din spontanansökan uppdaterad

Du kan när som helst uppdatera din spontanansökan genom att logga in i vårt rekryteringsverktyg Varbi. Vi kommer även att utifrån verksamhetens behov löpande justera frågor och svarsalternativ i ansökningsformuläret, för att på så sätt enklare matcha kandidater med våra lediga tjänster.

Välkommen med din spontanansökan!

Skicka intresseanmälan