Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Lufttäthet

Utbildningar inom lufttäta byggnader

Välkommen till RISE utbildningar inom området Lufttäta Byggnader. Vi erbjuder utbildningar i både teknikfrågor och själva byggprocessen. 

Vi har både introduktionsutbildningar och specialistutbildningar som leder till diplomering.

RISE har lång erfarenhet av såväl uppdragsverksamhet som forskning inom området Lufttäta Byggnader och en lång tradition av att utbilda inom området.

Till höger ser du de utbildningar vi genomför idag. Tveka inte att kontakta oss om du har några synpunkter eller önskemål på nya kurser.

Kursledare och föreläsare

Våra kursledare har hög pedagogisk kompetens och gedigen kunskap om Lufttäta Byggnader. Vi har även andra föreläsare så som energispecialister, fuktskadeutredare, forskare, materialexperter m fl. De bidrar med sin specialistkunskap inom sina respektive områden. 

Kombinationen av pedagogisk, teoretisk och praktisk kompetens gör att kvaliteten på våra utbildningar är mycket hög, något som märks på resultaten av kursutvärderingarna.

Utbildningsformer

De flesta av våra utbildningar är s k klassrumsutbildningar och flera av dessa innehåller praktiska moment.

Vi erbjuder även vissa av våra utbildningar på distans (digitalt) i realtid.

Företagsanpassade utbildningar

Förutom våra öppna kurser ordnar vi även företagsanpassade utbildningar. Om du har önskemål om en sådan, hör gärna av dig till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa er.

Thorbjörn Gustavsson

Kontaktperson

Thorbjörn Gustavsson

+46 10 516 52 79

Läs mer om Thorbjörn

Kontakta Thorbjörn
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.