Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Publik som räcker upp handen på en föreläsning om AI.
Foto: Elissa Garcia on Unsplashed

AI för Alla: En Introduktion på era villkor

Ta ett första kliv in i omställningen till en värld full av artificiell intelligens (AI) och hur det omformar vår vardag. Genom denna utbildning får ni en klarare bild av AI, dess potential och hur det kan påverka och effektivisera din organisation.

Välkommen till en insiktsfull och interaktiv introduktion till framtidens teknik!

Ni har garanterat hört talas om artificiell intelligens (AI) men kanske är osäker på vad det egentligen betyder? Ni har provat AI-tjänster som ChatGPT men är osäkra på hur de fungerar? Funderar ni på hur AI kan vara till nytta för er organisation, eller vilka risker som kan uppstå när era medarbetare börjar använda det?

Vi möts dagligen av nyheter som berättar att AI är på väg att revolutionera vårt samhälle. Trots all uppmärksamhet finns det fortfarande många som undrar vad AI egentligen är och hur det kan vara relevant för deras verksamhet. Med detta utbildningserbjudande vill vi ge er en möjlighet att utforska AI-världen på ett underhållande och informativt sätt.

Målgrupp & Innehåll:

Denna utbildning är öppen för alla - oavsett om ni är en del av en liten grupp, en stor organisation, eller bara genuint intresserade. Vi gör AI begripligt genom att bryta ner det till mindre, lättförståeliga delar. I stället för att fokusera på tekniska detaljer och tjänster, prioriterar vi insikt och förståelse.

Med avstamp i den retoriska frågan ”Vad är artificiell intelligens?” skapar vi ett innehåll efter era önskemål och behov. Med ett interaktivt format ger vi utrymme för engagerade diskussioner. Deltagarna uppmuntras att ställa sina mest brännande frågor och dela sina perspektiv. Målet är att ni efter sessionen ska ha en gemensam grundläggande förståelse för AI och dess potentiella inverkan på er verksamhet.

Praktisk information:

Varaktighet: 1–2 timmar.

Plats: Förslagsvis på plats hos er eller i annan lokal som ni ordnar, men vi kan också hitta alternativa lösningar. Hör av dig så hittar vi något som passar!

Kostnad:

25000 kr exkl. moms. Priset inkluderar rese- och boendekostnader för presentatören upp till 5000 kr.

Digitalt kan arrangemanget göras billigare.

Peter Nordström

Kontaktperson

Peter Nordström

Forskare

+46 10 516 62 04

Läs mer om Peter

Kontakta Peter
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.