Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Polymera materialval för korrosiva miljöer

Att välja rätt material för rätt applikation är väldigt viktigt för att uppnå de eftersträvade egenskaperna och den eftersökta livslängden på produkten. 

Syfte

Vi har unik kompetens och erfarenhet vid materialval inom processindustri och VA, därför är vi det självklara valet för dig som behöver hjälp med polymera materialval i korrosiva miljöer. Genom att välja rätt material för applikationen ges störst möjlighet för en lång livslängd.

Idag är hållbarhet och miljöpåverkan viktiga aspekter och genom att välja rätt material kan en produkts livslängd förlängas avsevärt och detta bidrar till att vi sparar på miljön. 

Metod

Beroende på vilken applikation materialet ska användas till kan metoden för att ta fram rätt material variera. De huvudsakliga metoderna vi använder grundar sig på erfarenhet, experiment och litteraturstudier. 

Leveranser

Beroende på kundens önskemål levereras exempelvis en rapport eller annan dokumentation över vilket material som är bäst att välja för den specifika applikationen. 

Beställning

Beställ via kontaktpersonerna nedan

Fakta

Tjänst

Hjälp med polymera materialval till exempelvis kemisk industri, processindustri och VA

Område

Massa och papper, Materialomställning, Risk och säkerhet, Vatten, Energi, Förpackning, Infrastruktur, Kemiska processer och produkter, Klimatanpassning

Pris

Pris vid offertförfrågan

Förberedelser

Inga förberedelser krävs

Dongming Liu

Kontaktperson

Dongming Liu

Forskare

Läs mer om Dongming

Kontakta Dongming

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Love Pallon

Kontaktperson

Love Pallon

Seniorforskare

Läs mer om Love

Kontakta Love

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.