Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Kalibrering av termometer och temperaturgivare

Kalibrera din termometer, temperaturgivare, temperaturlogger och pyranometer (IR-termometer) hos oss på RISE Fältkalibrering. Vi tillgodoser dina behov av ackrediterade och spårbara kalibreringar av instrument som används direkt i produktion. En mycket stor del av de tjänster som vi levererar kan utföras på plats hos dig.

Syfte

RISE fältkalibrering syftar till att du som kund ska få en snabb och flexibel kalibreringsservice som påverkar din verksamhet i minsta möjliga grad. Kalibrering av dina temperaturinstrument och givare, såsom vätske- i-glastermometrar och direktvisande temperaturinstrument sker på RISE laboratorium eller på plats hos dig med vår mobila utrustning.

I vårt laboratorium och med vår mobila utrustning kalibrerar vi från -30° C upp till 600° C. För kalibrering utanför dessa områden eller där det föreligger större krav på mätosäkerhet förmedlar vi gärna kontakt med riksmätplatsen för temperatur som också ingår i RISE organisation. På så vis kan vi erbjuda en komplett kalibreringsresurs med tillgång till RISE samlade mättekniska expertis anpassat för alla tänkbara behov och krav.

Metod

I egenskap av ackrediterad mätplats arbetar vi med av Swedac granskade och godkända metoder. Kalibreringar utförs både i laboratorier och, i många fall, även på plats hos våra kunder.

Leveranser

Kundwebbplats (KWP) Kalibrering är vår kundwebbplats som ger dig full kontroll över dina mätdon. Logga in på din egen sida och se ditt mätdonsregister, kalibreringsstatus, kalibreringshistorik samt kalibreringsbevis för varje mätdon.

Kundwebbplats för kalibrering

Beställning

Beställning skickas till risekalibrering@ri.se, eller genom förfrågan via ärendehanteringen i vår kundwebbplats Kalibrering.

risekalibrering@ri.se

Fakta

Tjänst

Kalibrering av termometer och temperaturgivare

Instrument

Termometrar

Storhetsområde

Temperatur

Område

Kalibrering och kontroll

Leveransnivå

Ackrediterad

Fältmätning

Tillgänglig

Pris

Pris vid offertförfrågan

Kampanjerbjudande - just nu extra bra pris för kalibrering av ditt temperaturinstrument- eller givare.

Till erbjudandet

Leveranstid

Normalt inom fem arbetsdagar efter överenskommet datum för uppdragets påbörjande.

Förberedelser

Inga förberedelser krävs

Kontakt

Kalibrering på RISE

+46 10 516 51 01

Skicka meddelande

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.