Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Digitalisering i fokus - Workshops om utforskning och konkretisering

Företaganpassade workshops baserade på dina digitaliseringsbehov

Syfte

DigiCORE-labbet erbjuder en forsknings- och innovationsprocess i tre steg. Genom att kombinera vår breda kunskap om teknik, våra stora nätverk av både akademiska och företagskontakter samt våra processer när det gäller forskningsmetodik och innovationshantering besitter vi kompetens som kan hjälpa din organisation att påskynda förändringstakten för att dra nytta av digitaliseringen i din bransch.

Beroende på var du befinner dig i din digitaliseringsresa erbjuder vi en skräddarsydd workshopupplevelse för att utrusta dig med rätt kunskap och verktyg för att ta nästa steg.

Steg 1: Digitaliseringsinspiration - Det låter bra, men hur går det till i praktiken?

Besök oss i vårt DigiCORE-laboratorium. En plats som är särskilt anpassad för att hjälpa ditt företag på din digitala resa. Det här 4-timmarsbesöket omfattar en introduktion till RISE, forskningsmetoder och en rundtur i vårt labb. Du får inspirerande presentationer av forskningsprojekt, demonstrationer och hittar dina nästa teknikområden tillsammans med våra forskare. Ett bra val för dig som vill lära dig mer om forskning och vill utforska olika aspekter av digitalisering. Det kan göras antingen exklusivt för din organisation eller för flera organisationer samtidigt. Det perfekta tillfället att nätverka!

Steg 2: Konceptualisering - Hur skapar man en konkret lösning med hjälp av teknik?

När du har fastställt dina tekniska krav eller behov och är redo att ta nästa steg i digitaliseringsarbetet erbjuder vi en workshop för konceptutveckling som hjälper dig att få en tydligare bild av vad som krävs för att genomföra digitalisering, till exempel AI, IoT eller XR, digitala tvillingar och visualisering i din verksamhet.

Våra experter på innovationshantering kan organisera en skräddarsydd workshop för att lägga en tydlig grund för din digitaliseringsresa. Perfekt underlag för ledningen att fatta beslut om framtidens strategi. Ett utmärkt val för dig som ser behovet av en konkret handlingsplan.

Steg 3: Fördjupat projekt - Genomföra med ansvar och specialistkompetens? Kom igång med en handlingsplan i handen.

När vi har en gemensam bild av era behov och utmaningar kan vi stödja er i genomförandet av tekniken. Vårt tvärvetenskapliga team stöder dig med sin praktiska kunskap.

Du får ett djupgående expertstöd som är skräddarsytt för dina specifika behov. Detta kan ske genom ett fullskaligt projekt på DigiCORE eller genom att tillbringa tre till fjorton samarbetsdagar i labbet med en expert inom ditt valda område. Du får också tillgång till vårt nätverk av till exempel nystartade företag och andra teknikföretag.

Metod

  • Presentation
  • Demo
  • Brainstorming
  • Coaching
  • Skräddarsydd workshopmetod

Leveranser

Efter överenskommelse och beroende på det valda workshopsteget.

Beställning

CAPTCHA

* Obligatoriskt

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Tjänst

Digitalisering i fokus - Workshops om utforskning och konkretisering i DigiCORE-labbet

Pris

Pris vid offertförfrågan

Bidrar till FN:s hållbarhetsmål

4.God utbildning för alla
9.Hållbar industri, innovationer och infrastruktur
Saad Azhar

Kontaktperson

Saad Azhar

Projektledare

+46 73 844 70 60

Läs mer om Saad

Kontakta Saad
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.