Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Leda för framtiden

Sverige behöver fler modiga ledare som kan och vill leda utvecklingen mot en framtid som gynnar oss alla!

Klimatomställning, digitalisering, globalisering, förändrad demografi…

...är exempel på transformativa processer som får konsekvenser för kompetensbehov, arbetsuppgifter, processer, verktyg och metoder i samhället. Det ställer nya krav på dig som ledare. Här får du tillgång till vetenskapligt belagd kunskap och möjlighet att möta andra drivna ledare för att tillsammans lära och skapa lösningar på gemensamma problem.

Leda för framtiden Master Class

Vår Master Class ”Samhällstransformation och lärande organisation” ger ett bra avstamp och en forskningsbaserad bas för att arbeta vidare med de förändringar din verksamhet står inför. Här tar du del av RISE kunskap och tillämpade forskning på områdena samhällstransformation, lärande organisation och digitalisering av lärande.

Tre digitala tillfällen som inkluderar en föreläsning med efterföljande workshop där du möter utvalda forskare och experter från RISE. 

Intresserad? Kontakta Charlotta Schibbye Fredrikson

Leda för framtiden Accelerator

I vår accelerator ingår åtta digitala halvdagsmoduler som berör ämnen som ledarskap, innovation, digitalisering, användarcentrering. Du lär dig bland annat vilka möjligheter teknik som finns, och nästan finns, innebär för din verksamhet och hur du systematiskt kan jobba med framsyn för att framtidssäkra verksamheten.

Här får du tillgång till vetenskapligt belagd kunskap från experter både inom RISE och hos våra samarbetspartners. Du får också möjlighet att möta andra drivna ledare för att tillsammans lära och skapa lösningar på gemensamma problem.

Intresserad? Kontakta Charlotta Schibbye Fredrikson

GoDoDigital

Digital transformation för ledare/chefer med personalansvar. Digital transformation kan liknas vid en springande elefant, mycket ska göras och det går fort. Här tar vi oss an elefanten en bit i taget. 10 veckor, fem digitala moduler där fokus är att göra. Du utgår från din verksamhets behov, anpassar ditt arbetssätt, tillämpar digital teknik samt ser och agerar på möjligheterna med digitalisering.

Intresserad? Kontakta Charlotta Schibbye Fredrikson

Hållbart ledarskap

Här hittar du kostnadsfria föreläsningar om hållbart ledarskap där forskare och experter från RISE delar med sig av sin kunskap.

Ta mig till föreläsningarna

Sammanfattning

Projektnamn

Leda för framtiden

Status

Pågående

RISE roll i projektet

Projektägare

Projektstart

Varaktighet

Pågående

Projektets webbplats

Projektmedlemmar

Bidrar till FN:s hållbarhetsmål

11.Hållbara städer och samhällen

Kontaktperson

Charlotta Schibbye Fredrikson

Tf Divisonschef Digitala system

+46 10 228 43 10

Läs mer om Charlotta

Kontakta Charlotta
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.