Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Innovations­ledning för små och medelstora företag

För långsiktig konkurrenskraft krävs en uthållig förmåga att löpande förnya sitt erbjudande och sin verksamhet. Det krävs ett strukturerat arbete med att leda och organisera för innovation – det vill säga innovationsledning.

För företag handlar det om att säkra morgondagen. Att göra nu för att tjäna sen. Att skapa och värna om det som marknaden och världen verkligen vill ha. Att investera i innovation ger företaget en självklar plats på framtidens alltmer utmanande marknad.

Hur ser vi till att hålla oss uppdaterade om ny teknik och trender, introducera nya sätt att arbeta, göra affärer, organisera oss eller säkerställa att våra produkter och tjänster tillfredsställer kundernas behov? Det behövs en medveten process för att kontinuerligt uppmuntra, fånga in och förverkliga idéer. För en lyckad innovationsprocess krävs att företagets kultur främjar innovativa idéer och att ledningen står bakom utvecklingen.

Vi kan hjälpa dig med att långsiktigt utveckla ditt företag och dina affärs- och organisationsmodeller. Du coachas att stärka din förmåga att skapa nya innovationer som ger verkligt värde för befintliga och nya kunder. Tillsammans ser vi till att ditt företag klarar av att kontinuerligt generera, utveckla och lansera nya tjänster, processer och produkter för att möta framtidens utmaningar.

Vi har kompetens, verktyg och nätverk för att hitta rätt teknikkompetens, samarbetspartners och finansiering både nationellt och internationellt.

Maria Gröndahl

Kontaktperson

Maria Gröndahl

Enhetschef

+46 10 228 47 64

Läs mer om Maria

Kontakta Maria
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.