Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Bioeconomy Arena - en katalysator för biobaserad innovation

Genom Bioeconomy Arena förs vetenskaplig spetskompetens och toppmodern forskningsinfrastruktur samman för att öka omställningstakten mot en bioekonomi. Med arenan stöttar RISE industri och samhälle att accelerera utvecklingen av nya produkter och lösningar med hållbart ursprung som bas. För en hållbar, konkurrenskraftig och resilient framtid.

Det här erbjuder Bioeconomy Arena
 

Ett brett utbud av test- och demoanläggningar

RISE toppmoderna laboratorier och testanläggningar täcker ett spektrum av discipliner, inklusive kemi, bioteknik, teknoekonomi och livscykelbedömningar. Oavsett om du är intresserad av kemikalier, livsmedel, material eller biobränslen kan vi erbjuda en helhetslösning för alla typer av utvecklingsbehov inom bioekonomi.

End-to-End-stöd för uppskalning

Genom Bioeconomy Arena är RISE en go-to partner för att omvandla nya idéer till skalbara, verkliga lösningar. Vi erbjuder en sömlös resa från koncept till kommersialisering och tillhandahåller den infrastruktur och expertis som behövs för att verifiera och utveckla nya biobaserade processer. I tillägg till vår tekniska kompetens bidrar vi med expertis inom teknoekonomi och livscykelanalys (LCA). 

Ett stort spektrum av tillämpningar

Från att utveckla miljövänliga kemikalier till att skapa hållbara material, producera biobränslen och revolutionera livsmedelsindustrin - våra anläggningar tillgodoser ett brett spektrum av tillämpningar. Bioeconomy Arena är en mångsidig plattform för innovation inom flera sektorer.

Samarbeta med experter

RISE team av erfarna experter är engagerade i din utvecklingsresa. Hos oss samarbetar du med forskare och tekniker som bidrar med både kunskap och erfarenhet, i alla steg i utvecklingsprocessen.  Tillsammans kan vi navigera bland utmaningar och bana väg för framgång.

Hållbara lösningar

Genom samarbete med RISE anpassar du dina projekt till miljömedvetna metoder och säkerställer att dina innovationer bidrar till en grönare och mer hållbar framtid.

Utveckla framtidens biobaserade innovationer med RISE

Inom Bioeconomy Arena möts start-ups, industri och akademi i ett effektivt ekosystem för att ta idé till verklighet. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna i dina biobaserade innovationer tillsammans med oss på RISE. Tillsammans formar vi framtiden för hållbar teknik.

Erbjudandeområden inom Bioeconomy Arena

Biobaserad elektronik och energilagring

+

Biobaserade material

+

Biodrivmedel

+

Biokemi

+

Hållbara förpackningar

+

Industriell bioteknik

+

Kemiska och termokemiska processer

+

Konsumentprodukter

+

Livsmedel och foder

+

Processer för pappersmassa

+

Textil

+

Vill du diskutera frågor som rör Bioeconomy Arena med oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter

Bioeconomy Arena på Youtube