Jobba hos oss

För dig som drivs av utmaningar, är nyfiken på framtiden och som vill göra skillnad erbjuder vi en arbetsplats där du har stora möjligheter att själv påverka vad du vill jobba med och hur du kan utvecklas.  Vid RISE jobbar mer än 2200 medarbetare med forskning och teknik som gör nytta för samhället. Vi drivs av kreativitet, kunskap och samverkan för att uppnå vår mission – accelerating innovation. I vår roll som forskningsinstitut erbjuder vi lösningar på existerande och framtida behov baserat på tillämpad forskning. Lösningar, i form av produkter och tjänster, utvecklas tillsammans med kunder, partners och användare.

Vår vision

RISE vision är att vara en internationellt ledande innovationspartner. Med det menar vi att vi ska ha en ledande roll som ett starkt forskningsinstitut som stödjer svensk industri och dess konkurrenskraft på en global marknad. Det gör vi genom att bidra till svensk industris innovation, teknik och produkter på marknaden, både här hemma och i världen. I vår roll som forskningsinstitut ligger också att skapa nätverk och nya samarbetsmöjligheter för våra kunder och samarbetspartners, både nationellt och internationellt.

Lediga tjänster hos RISE

Sök lediga tjänster
 

@RISEsweden Vilka krav, etiska och andra, ska vi kunna ställa på algoritmer som fattar beslut åt människor och företag? Hur byg… t.co/qzgTjaMVGZ

 

följ @risesweden