Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Winterwind 2020

I februari anordnas världens största vindkraftskonferens med fokus på kallt klimat. Winterwind som äger rum i svenska Åre lockar deltagare från hela världen och RISE är självklart på plats.

Vindkraftskonferensen Winterwind är världens största mötesplats för vindkraft i kallt klimat och arrangeras årligen av Svensk Vindkraftförening. År 2020 är det Åre som står som värdstad och förväntas locka många internationella forskare, ingenjörer, utvecklare, konsulter och investerare. 

Förutom en rad intressanta presentationer, anordnas också en innovationstävling där deltagare skickar in sina idéer och där RISE kommer bistå vinnaren med en hel dags skräddarsydd innovationsrådgivning. Tanja Tränkle kommer att förbereda och moderera arrangemanget och uppmanar fler att ansöka med sin idépitch till tävlingen som stänger den 16 december. 

– Det är en väldigt bra möjlighet att söka samarbetspartners som antingen har de muskler eller den kompetens man själv saknar för att förverkliga sin idé eller föra sin innovation till marknaden.

Om du vill diskutera olika utmaningar, testmöjligheter och lösningar inom vindkraft i kallt klimat kommer RISE även att representeras under konferensen i monter nummer 14. Fyra av våra specialister finns dessutom med i konferensprogrammet, där vi bland annat presenterar resultaten från ett projekt om cirkulära strömmar från vindkraftbladens glasfiberkompositer.   

Läs mer och anmäl dig


Information om evenemanget

Datum: 3-5 februari, 2020

Tider: Måndag 10:00-20:00. Tisdag 09:00-19:30. Onsdag 9:00-15:00

Plats: Holiday Club Åre

Pris: 1563 - 9994 SEK

Tanja Tränkle

Kontaktperson

Tanja Tränkle

Projektledare

+46 10 516 57 19
tanja.trankle@ri.se

Läs mer om Tanja