Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Design för systemisk transformation

Värdebaserade, designdrivna processer för att möjliggöra transformation som kreativt hanterar samhällsutmaningar utifrån ett systemperspektiv.

Komplexa samhällsutmaningar kräver angreppssätt och samarbetssätt som kan hantera den komplexitet som uppstår i olika system. Vår expertis, ”Design för systemtransformation” bygger på design och designforskning, och inkluderar expertis inom kreativa innovationsmetoder, konstnärlig intervention, digital etik, organisatorisk transformationsförmåga och design för transformations-praktiker (Design for Transforming Practices).  

Genom inkluderande samskapande och prototypande adresserar vi transformation av komplexa system, som t ex mobilitet i stadsmiljöer, hälsa och sjukvård, och stora organisationer. Vi bjuder in aktörer som tillhör olika delar av samhället och tar med dem på en förändrings och lärprocess som guidas av design, och där vi utforskar vi synergier på flera plan.

Tillsammans landar vi i nya sätt att förstå och hantera utmaningar och mål, oväntade sätt att interagera, nya tjänster, policy och affärsmodeller.

Melinda From

Kontaktperson

Melinda From

Enhetschef

+46 10 516 56 18

Läs mer om Melinda

Kontakta Melinda
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.