Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
CirkKarta_3Temp

3Temp

Kaffebryggare som tjänst

3Temp i Arvika erbjuder Brewer-as-a-service där man prenumererar på produkter från 3Temp som i sin tur tar hand om allt kring service och underhåll och som också renoverar gamla bryggare innan de går ut till nya prenumeranter. Företaget vänder sig till professionella baristor över hela världen.

– Som en del av BaaS-gemenskapen prenumererar du på en tjänst som är byggd kring en bryggare som är hållbar till sin design, säger Peter Larsson, grundare av 3Temp. Den saknar tank, har låg energiförbrukning, och består endast av delar av högsta kvalitet för att säkerställa lång livslängd och hög prestanda, och har onlinefunktionalitet som gör att stora delar av support kan göras på distans, något som innebär mindre energislöseri och ett betydligt lägre koldioxidavtryck.

3Temp kommer också att byta ut din bryggare om och när det behövs, genom att helt renovera din gamla innan den placeras i en annan BaaS-lokal – ett hållbart och cirkulärt abonnemang som respekterar miljön och vår påverkan på den.

3Temp har fokuserat på den femte vågen inom kaffeindustrin de senaste 5-7 åren, där den cirkulära ekonomin är i centrum för vad kaffebryggarna levererar – hållbarhet dygnet runt i affärsutveckling, i företagets vision och i hur man förmedlar sin historia över hela världen. 3Temp ritar kartan tillsammans med generation Z och utbildar generationerna före dem.

– Lärandet har inte varit lätt, men överväldigande lärorikt och verkligen orubbligt säger Peter Larsson. Vi har inget annat val än att fokusera på en hållbar framtid. För oss och kommande generationer.

Nyttja Mer
Använda Mindre

Kontakt

Verkstadsgatan 21
671 34 Arvika
Sverige

E-post

Webbplats