Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Rådgivning kring skyddsutrustning

RISE uppdrag från regeringen är att verka för hållbar tillväxt i Sverige genom att stärka näringslivets konkurrenskraft och förnyelse. RISE behövs för samhälle och näringsliv under Coronapandemin mer än någonsin. Många företag ställer om för att stötta samhället och för att utveckla sin egen verksamhet under en tid som är allvarlig och svår men som också kan ge förutsättningar för förändring.

Rådgivning

Tillverkar eller importerar ni skyddsutrustning för att hjälpa samhället under coronapandemin? Har ni tänkt på att nästan all skyddsutrustning har regulatoriska krav? Hos RISE kan ni få stöd med vilken testning och certifiering som behöver utföras samt vilka direktiv och standarder som ni som tillverkare, importör eller behovsägare inom vård och omsorg måste uppfylla.

Innan uppdraget påbörjas av RISE får ni ett tidsestimat och ett kostnadsförslag som ni får ta ställning till. Prisexempel: 10 000 SEK/8 h rådgivning (kontorstid).

När du skickat in formuläret återkommer en av RISE experter till dig. Den första kontakten är kostnadsfri.

Vad söker du rådgivning om?
Var i landet befinner du dig?
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter

RISE opartiskhet

RISE skapar förtroende för sina tjänster genom att vara objektiva i handläggningen av uppdrag. Det innebär att vara uppmärksam på att uppdrag utförs på ett opartiskt sätt utan personlig vinning och att tillräcklig bevisning söks för att visa att tjänsten eller produkten uppfyller krav.

Det innebär också att RISE inte kan medverka i utveckling, produktion, underhåll, distribution, installation eller kan utföra konsulttjänster för produkter som vi certifierar.

Mattias Viktorsson

Kontaktperson

Mattias Viktorsson

Projektledare

Läs mer om Mattias

Kontakta Mattias
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.