Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Provningstekniker till Mekanik research i gruppen Transportsäkerhet

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se. Divisionen Säkerhet och Transport har experter inom bl.a. aktiv säkerhet, mekaniska risker, mätteknik och brandskydd i avancerad labbmiljö.

Vi söker nu en Provningstekniker till Mekanik research i gruppen Transportsäkerhet
Placering: Borås

* Är du praktiskt lagd och gillar att jobba med händerna?
* Tycker du om att klura ut lösningar på praktiska problem?
* Är du en lagspelare som gärna ställer upp för dina kollegor?
* Vill du vara med och öka transportsäkerheten i Europa?

Låter det som du? Då är vi kanske din framtida arbetsgivare! Vi är ett gott gäng med tekniker, ingenjörer och forskare med högt till tak där samarbete och prestigelöshet värderas högt.

Rollen
Den provningstekniker vi söker kommer jobba i vårt labb för Transportsäkerhet. Huvuddelen av det vi provar är farligt gods och fordonskomponenter och tillbehör, t ex takboxar, takräcken och farligt gods förpackningar. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att planera, provbereda, genomföra provningsuppdrag och underhåll av utrustning. Du kommer jobba som tekniker i ett team på 8 personer tillsammans med andra tekniker, ingenjörer och uppdragsledare. På sikt ser vi även Metodansvar och utförande av tillverkningskontroller som en del av jobbet.

Vem är du?
För att trivas i rollen som provningstekniker behöver du vara ordningsam och strukturerad, du måste kunna jobba självständigt och planera din tid. Du är van att jobba i team, laganda och samarbete är viktigt för dig. Du är också flexibel och kan hålla flera saker igång samtidigt. vi tror att du har gymnasieutbildning inom fordon/teknik eller motsvarande och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom teknikområdet. Du pratar och skriver svenska och det är meriterande om du även kan prata och skriva engelska.


Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Bengt-Olof Olsson, gruppchef, 010 516 50 04. Sista ansökningsdag är den 30 januari 2019. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Mekanik Research, transportsäkerhet, Tekniker, Safety, RISE, Borås, provningstekniker

Sammanfattning

Ort

Borås

Region

Västra Götalands län

Land

SE

Kategori

Automotive, Science

Anställningsform

Heltid

Skicka in din ansökan