Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Mätingenjör som tröttnat på nio till fem

Säker du en anställning med ovanligt stor frihet och flexibilitet? Det är vad du får som mätingenjör hos oss. Det viktiga för oss är inte när du gör ditt jobb utan att du gör dina timmar med stort engagemang och hög kvalitet. I gengäld får du en roll som är lika social som den är teknisk, i ett företag med ett uttalat uppdrag att göra världen bättre.

Just nu söker vi en mätingenjör med halva Sverige som arbetsfält.

Enheten kalibrering inom RISE erbjuder mätteknisk service åt både industri och handel. Kalibrering av olika mätinstrument är grunden i vårt breda tjänsteutbud. Våra specialiserade medarbetare finns spridda i landet, från Luleå till Malmö.

Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kalibrering som utförs på plats hos kunderna. Du kontrollerar dragprovare, tryckpressar och ibland mätutrustning för vägning. Alla objekt är olika och tillsammans med kundens operatör kommer du att möta teknisk problemlösning och kompetensutveckling. En viktig del av arbetet består också i att du ansvarar för kontakten med nya och befintliga kunder. I det distrikt där du jobbar är du verksamhetens ansikte utåt.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med stor påverkansmöjlighet där du själv planerar arbetet utifrån verksamhetens behov. All utbildning sker internt med hjälp av erfarna kollegor och ledning. Dina kollegor i närliggande distrikt utgör tillsammans med dig ett team som har regelbundna avstämningar, genom fysiska träffar varvat med videomöten. 

Själva arbetet utförs hos kund och du jobbar med ditt hem som bas, därför är vi flexibla med bostadsort i regionen södra Sverige upp till och med Stockholm. Om du finns i Göteborgsregionen har du nära till både delad utrustning och till ditt team, ett glatt gäng som gärna drar skämt och skrattar tillsammans emellan kunduppdragen. I tjänsten ingår resor med övernattningar, men detta sker oftast i kortare perioder.

Vem är du?
Du som söker tjänsten bör ha teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande och ett intresse för provnings- och kalibreringsverksamhet. Tidigare erfarenhet från liknande verksamhet inom mätteknik/kalibrering är meriterande och alla tekniska kunskaper är ett plus. Du behöver också ett B-körkort. Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och självständigt arbete. Du behöver ha en god förmåga att självständigt planera och följa upp arbetet, du är målinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Din sociala förmåga är god och du tycker om att möta människor.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Är vi rätt för varandra?
Bland det roligaste som finns är att välkomna en ny kollega person till vår verksamhet. Drivkraften och nyfikenheten vi möter då är fantastisk. Vi vill att du ska fortsätta vara nyfiken och vilja mer. Du får ett eget ansvar för din karriär och genom en öppen dialog sätter vi tillsammans upp tydliga och transparenta mål för din framtida utveckling inom RISE. Därför erbjuder vi bland annat kontinuerlig kompetensutveckling. Det ska vara lätt för dig att känna dig utmanad och utvecklas under hela ditt arbetsliv. Att möta framtiden och dess utmaningar är vad hela RISE verksamhet handlar om.

Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Petra Lantz +46 10 516 59 69. Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-03. Våra fackliga representanter heter Bertil Svensson, Unionen 010-5165356 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Om jobbet

Ort

Göteborg Borås Stockholm Lund

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Petra Lantz
0703165969

Referensnummer

2023/147

Sista ansökningsdag

2023-04-02

Skicka in din ansökan