Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Frontendutvecklare inom transportforskning och innovation

Om oss
RISE kraftsamlar för att understödja utvecklingen av hållbara transporter. Transportsystemet är en viktig möjliggörare i omställningen mot ett mer hållbart samhälle, där RISE är världsledande i sin innovation och tillämpade forskning. Vi är idag ett innovativt team som arbetar med att utveckla demonstratorer för koncept för digital samverkan kring samtliga transportslag och transportnoder. Vi har både ett multimodalt fokus, men utvecklar även innovationer för enskilda transportslag. Vi behöver nu förstärka vårt team med fler frontendutvecklare för att möta de krav som industrin har på morgondagens digitala lösningar.

Maritima Transport och Logistiksystem, är en enhet på divisionen Säkerhet och Transport, som bland annat arbetar med framtida hållbara transportkoncept med fokus på effektivitet, miljö och säkerhet. Enheten består av ca 10 medarbetare som arbetar med hållbar utveckling genom forsknings- och innovationsprojekt. Vi är lokaliserade i Göteborg, Lund och Stockholm och det är nu till Göteborgskontoret vi söker en ny kollega som webbutvecklare. I detta inbegrips medverkan i flera RISE projekt, inriktat mot digital utveckling för en hållbar samhällsutveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som är frontendutvecklare och som har goda kunskaper inom HTML, CSS, Javascript och Reactjs. Meriterande är om du har erfarenhet av UX-design, Docker, Python, Java samt Kafka. Vi ser att du har ett intresse i att verka i forskningsbaserade miljöer och har drivkraft att bidra till hållbar samhällsutveckling. Du har förståelse för de möjligheter som digitala teknologier kan bidra med för att öka digital samverkan mellan inblandade parter i transportkedjan.

Du trivs med ett omväxlande och analytiskt, tekniskt inriktat arbete. Du har en god förmåga att sätta dig in i nya frågeställningar, du är målinriktad och kan balansera ett strukturerat och innovativt arbetssätt. Vi hanterar internationella kontakter och skriver de flesta av våra dokument på engelska varför det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Är vi rätt för varandra?
Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men däremot många engagerade och entusiastiska kollegor och många spännande utmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval och kan anställa mer än en person, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 8 juli 2022. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Andreas Bach, +46 10 516 54 11.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21 respektive Bertil Svensson, Unionen, 010-516 53 56. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Om jobbet

Ort

Flexibel

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Andreas Bach
+46105165411

Referensnummer

2022/380

Sista ansökningsdag

2022-07-08

Skicka in din ansökan