Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Erfaren pappersmaskinoperatör

Vi söker dig som vill arbeta i en avgörande befattning som starkt bidrar till att ge förutsättningar för banbrytande forskningsresultat. Hos RISE Bioekonomi och Hälsa får du möjligheten att arbeta i en unik pilotanläggning för att ta forskning, demonstrering och uppskalning, från idé till verklighet.

Vi söker nu en erfaren pappersmaskinoperatör för att förstärka vår verksamhet i Stockholm.

Att arbeta inom division RISE Bioekonomi och Hälsa innebär en möjlighet att bidra till utvecklingen mot en framtida cirkulär bioekonomi. Vi arbetar i nära samarbete med industri och forskningsaktörer över hela världen. Tillsammans genererar och förädlar vi forskningsresultat och idéer baserade på framförallt skogsråvara.

Om rollen
Inom enheten Massa- och Pappersteknik ingår du i en grupp bestående av projektledare, forskningsingenjörer, lab- och pilotpersonal. Du kommer att närmast arbeta med operatörer, försöksledare och tekniker som utvecklar morgondagens biobaserade produkter och tillverkningsprocesser i en unik pilotanläggning. Du förväntas bidra till gruppens och anläggningens fortsatta utveckling med din expertis och förstår sambandet mellan tillverkningsprocesser och produktegenskaper.

Du deltar i driften och underhållet av vår pilotanläggning, FEX, belägen i Stockholms innerstad. Genom ditt arbete kommer du att ingå i forsknings- och utvecklingsprojekt mot framtidens papperstillverkning, samt utveckling av nya fiberbaserade material. Du kommer att arbeta i projekt av varierande längd och omfattning med kunder från hela världen.

Vem är du?
Du har utbildning eller erfarenhet inom relevant område, t.ex. processteknik, kemiteknik eller maskinteknik. Du har lägst gymnasieutbildning inom industriteknik.

Du skall ha minst 3 års erfarenhet som operatör, eller motsvarande, på pappersmaskin. Erfarenhet som mekaniker är meriterande.

Som person tycker du om att arbeta i team mot tydliga mål och deadlines. Du är praktiskt lagd, ansvarsfull, självständig och noggrann, tydlig i kommunikation och nyfiken på nya arbetsuppgifter. Du gillar att ha ordning och reda omkring dig och har inte några problem med att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi uppmuntrar dig att fortsätta vidareutvecklas, och gillar att du tar ansvar för din egen utveckling.

Är vi rätt för varandra?
Hos oss jobbar du tillsammans med ett gäng engagerade kollegor i spännande projekt. Det är en varierande miljö och den ena dagen behöver inte vara den andra lik. Vi värdesätter balansen mellan familj och arbete och tillämpar flextid, arbetstidsbank, friskvårdsbidrag mm.

Låter detta intressant?
För vidare information om tjänsten kontakta Christian Andersson, 076-876 74 38 eller Therese Johansson 076-876 71 53. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Sista ansökningsdag är den 21 juni 2020, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Operatör, mekaniker, tekniker, papperstillverkning

Om jobbet

Ort

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Christian Andersson
076-876 74 38

Referensnummer

2020/136

Sista ansökningsdag

2020-06-21

Skicka in din ansökan