Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Chef till Analysverksamheten på MoRe

Den här tjänsten riktar sig till Dig som vill vara en del av ett fantastiskt team, som har en förmåga att engagera människor och som kan plocka fram, utveckla och skapa värde ur de unika, goda egenskaperna som varje enskild individ besitter.

Den här tjänsten är till dig som vill vara med och omsätta begrepp som "hållbarhet" och "klimatmål" till praktisk handling.

Den här tjänsten är till dig som naturligt ser undertexterna till ledorden i den kultur som präglar MoRe och resten av RISE-koncernen - Teamwork, Respekt, Innovationskraft.

Den här tjänsten är till Dig!

Om rollen
Nuvarande chef går vidare till annan roll inom MoRe Research och vi söker därför en ny chef till analysverksamheten. I rollen ingår personalansvar för drygt 20 personer, budget- & resultatansvar samt uppföljning av uppsatta mål. Du kommer även sitta i ledningsgruppen för MoRe Research. Ledarskap är viktigt och genomsyras av RISE ledarprofil; visionsdrivna, domänförståelse, resultatinriktade, samverkande, tillitsfulla och modiga.

Viktiga arbetsområden för verksamheten innefattar kundkontakter inklusive uppsökande säljarbete, arbetsmiljö, kvalitetsfrågor, strategifrågor samt utvecklande samverkan med andra enheter inom RISE. Analysverksamheten har en central roll i framtidens hållbara bioekonomi där behovet av metodutveckling och nya metoder är stort.

Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örnsköldsvik. Tjänsten tillträdes under hösten efter överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleexamen/universitetsexamen inom kemi eller liknande och tidigare erfarenhet av en chefsroll. Du förväntas ha mycket god kunskap i svenska samt behärska engelska i tal och skrift. Vi söker dig som är målmedveten och har förmågan och viljan att vara med och utveckla verksamheten och människor.

Välkommen med din ansökan senast den 2020-08-31.
Ansökan ska vara inkommen via vårt e-rekryteringssystem Varbi senast den 31 augusti 2020. Din ansökan ska innehålla ett CV samt ett personligt brev med motivering till varför du söker anställningen. 

Har du några frågor om tjänsten eller vill veta mer? Vänligen kontakta MoRe´s VD Stefan Svensson, via telefon: +46 70 234 83 00. Du kan också kontakta nuvarande chef, Robert Selling, för detaljfrågor via telefon: 070-522 73 99.

Våra fackliga representanter är Torbjörn Sjölund för Sveriges Ingenjörer, +4670658 58 21 och Nadine Hollinger för Unionen, +46703685391.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Om oss
MoRe Research är aktiva inom forskning och utveckling när det gäller produkter och processer inom företrädesvis skogsindustrin och våra rötter sträcker sig mer än hundra år tillbaka i tiden. Tidigare var vi en del av MoDo men är nu ett forsknings- och utvecklingsbolag ingående i RISE-koncernen.

Vi har idag en forskningsgrupp som arbetar med framtidens hållbara material och processer, en processteknikgrupp som arbetar med processfrågor och pilotkörningar i nära samarbete med fabrikerna och en analysgrupp som arbetar med ett brett spektra av både kemiska och fysikaliska analyser samt tekniker för karaktärisering och problemlösning.

Mer information om MoRe Research finns att läsa på www.more.se 

Chef, ledare, ledarskap, tillämpad forskning, kemi, skogsindustri, MoRe, RISE, Örnsköldsvik

Om jobbet

Ort

Örnsköldsvik

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Ledarskap - chefer

Kontaktperson

Stefan Svensson
+46 70 234 83 00

Referensnummer

2020/199

Sista ansökningsdag

2020-08-31

Skicka in din ansökan