Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Pack Point Nordic

RISE är huvudpartner till Pack Point Nordic som i år arrangeras digitalt den 27 maj. Här kan du träffa RISE experter inom hållbara förpackningar för att ta del av pågående forskning och vad som väntar runt hörnet.

Klimatomställning, digitalisering och urbanisering driver utvecklingen av nya förpackningslösningar. Design och materialval blir ofta avgörande för våra val som konsument. Pack Point Nordic lyfter aktuella frågor som cirkularitet och utveckling av nya material som kan bidra till att uppnå klimat- och hållbarhetsmål.

Under konferensen kommer RISE att ge en inblick i det pågående forskningsprogrammet och vad som görs för att adressera utmaningar som återvinningsbarhet, barriäregenskaper, förpacknings- och materialprestanda och produktsäkerhet. En fråga som engagerar många är att hitta alternativ som kan ersätta plast i förpackningar. På Pack Point Nordic berättar vi om fiberförpackningar som en lösning.

Besök oss även i vår digitala monter för att diskutera hur vi kan hjälpa dig i din utveckling eller testa prestandan hos dina förpackningar.

Läs mer på Pack Point Nordics webbplats.


Information om evenemanget

Datum: 27 maj, 2021

Tid: 10:00-15:00

Plats: online

Pris: 2495 kr (inte avgift till RISE)

Isa Lybeck Sköld

Kontaktperson

Isa Lybeck Sköld

Enhetschef

Läs mer om Isa

Kontakta Isa

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.