Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Stärk trovärdigheten i hållbarhetsfrågor med en verifierad egendeklaration

Hållbarhetsfrågan blir allt viktigare för företag och organisationer världen över. För att visa vilket ansvar den egna organisationen tar för hållbar utveckling finns möjligheten att göra en egendeklaration enligt ISO 26000, men för att verkligen maximera sitt bidrag till hållbar utveckling kan du efter genomförd egendeklaration få den verifierad av RISE.

En verifiering innebär att RISE går igenom innehållet i egendeklarationen och kontrollerar att det stämmer överens med verkligheten, att hållbarhetsarbetet är infört i hela organisationen och att det nått ut till berörda intressenter. Ni får en skriftlig bedömning i form av en rapport och ett utlåtande som bekräftar ert hållbarhetsarbete och arbetet med ISO 26000.

Förutom att ni med verifieringen kan maximera ert bidrag till hållbar utveckling så ger en verifierad egendeklaration också en ökad trovärdighet i hållbarhetsfrågor och fördelar på en marknad där ett starkt hållbarhetsarbete blir ett allt viktigare konkurrensmedel.

Låter det som något för er?

Fyll i uppgifterna i formuläret till höger, eller kontakta Christoffer Ewers, christoffer.ewers@ri.se, eller Lena Jönsson, lena.jonsson@ri.se, för mer information.

Intresserad av att verifiera din egendeklaration? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi.

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter
Christoffer Ewers

Kontaktperson

Christoffer Ewers

Certifieringsingenjör

+46 10 516 63 46

Läs mer om Christoffer

Kontakta Christoffer
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Lena Jönsson

Kontaktperson

Lena Jönsson

Revisor

+46 10 516 52 12

Läs mer om Lena

Kontakta Lena
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.