Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

BEYOND 2020

År 2050 kommer 68 procent av världens befolkning att bo i städer. Nu är det dags att planera de städer och samhällen vi behöver och vill ha i framtiden. I juni skulle Beyond 2020 ha gått av stapeln. På grund av Covid19 flyttades konferensen till november och blir nu ett digitalt event. 

Vi är glada att kunna meddela att Beyond 2020 kommer gå av stapeln digitalt den 2-4 november. Covid19 skapade en speciell situation där konferensen behövde pausas. Nu ställs konferensen om till att bli helt digital.

BEYOND 2020 är vår möjlighet att skapa den saknade länken mellan FN:s hållbara utvecklingsmål för 2030 och den byggda miljön. Vi kommer dela kunskap och jobba gränsöverskridande med expertis på toppnivå för att tillsammans hjälpa till att forma framtiden för den byggda miljön.

Det är upp till alla i värdekedjan för byggandet att spela sin roll i att planera och säkra en hållbar byggd miljö för framtiden: arkitekter och ingenjörer, konstruktörer, materialleverantörer, byggherrar och kommuner, tillsynsmyndigheter, finansinstitut och IT-företag.

Konferensen arrangeras av Chalmers, Johanneberg Science Park, Göteborgs Stad och RISE BEYOND 2020, World Sustainable Built Environment Conference.

Läs mer och anmäl dig


Information om evenemanget 

Datum: 2-4 november, 2020

Plats: Digitalt

Pris*: 2000 SEK (fram till 16 oktober)

*Early bird: 1500 SEK för tidig registrering till 11 september

Till mer information och anmälan

Kristina Mjörnell

Kontaktperson

Kristina Mjörnell

Affärs- och innovationsområdeschef

Läs mer om Kristina

Kontakta Kristina

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.