Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

En samlad insats för din omställning - gå starkare ur 2020!

Coronavirusets spridning har förstärkt eller skapat nya utmaningar och omställningsbehov för Sveriges små och medelstora företag. Detta är vårt initiativ för att erbjuda kompletterande kompetenser och resurser som nu kan behövas. 

Som ansvarig för företagets utveckling kan du få snabb hjälp med bland annat akut problemlösning, kartläggning av lösningar, riskhantering och kontinuitetsplanering. Men också teknisk utvärdering och stöd i produktutveckling och produktionsomställning.

Vad händer när du kontaktar oss?

Vid en första kontakt får du svara på några grundläggande frågor kring ditt företag och era utmaningar. Det hjälper oss att identifiera relevanta kompetenser till ditt team. Sen återkommer vi till dig och bokar ett uppstartsmöte där vi fördjupar oss i ditt företags behov och bestämmer om och hur ni kan gå vidare

Kostar det något?

Just nu erbjuder vi ett kostnadsfritt uppstartsmöte när du kontaktar oss via formuläret på denna sida. Därefter får du själv bestämma om du vill fortsätta samarbetet.

Vi ser fram emot att lösa dina utmaningar – ta första steget och kontakta oss!

Vi anpassar självklart vårt stöd till din verklighet och dina utmaningar. Men ibland kan det vara bra att få exempel på vad som är möjligt. Nedan ser du några av de erbjudanden som vi kan bidra med.

Ta första steget - kontakta oss!

1 + 12 =

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter

Exempel på vad vi kan göra för ditt företag

+

Så går processen till 

+