Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

4th Electric Road Systems Conference - ERSC2020 (inställd)

ERSC2020 i maj 2020 är inställd

Vi beklagar att ERSC2020 12-13 maj 2020 har ställts in p.g.a. utbrottet av COVID-19. Detta beslut har fattats efter ordentligt övervägande.

Arrangörerna fokuserar för närvarande på de omedelbara åtgärder som krävs på grund av avbokningen av evenemanget, tillsammans med överväganden om hur konferensens mål ändå skulle kunna realiseras. Arrangörerna kommer att ta kontakt med alla deltagare inom en snar framtid. Vi beklagar de besvär som detta kan orsaka deltagare, talare och utställare. Besök vår webbplats electricroads.org för mer information!

Vänliga hälsningar,
Organisationskommittén för ERSC2020


Om Electric Road Systems

Elvägar – vars engelska benämning är Electric Road Systems (ERS) – inkluderar all teknik som möjliggör överföring av elektrisk energi till fordon i rörelse. Med sin stora potential till minskat fossilberoende hos transporter, minskade utsläpp av växthusgaser, minskade luftföroreningar, lägre buller i tätorter och ökad energieffektivitet, sprids ERS-teknologier och applikationer runtom i hela världen.

Konferensen ERSC2020 syftar till att sammanföra ledande forskare, beslutsfattare, utvecklare och transportsektorn för att utbyta och dela sina erfarenheter kring alla aspekter av ERS i ett internationellt sammanhang. Konferensen syftar också till att överbrygga teori och praktik genom att tillhandahålla en arena för presentation av ERS-tekniker. Konferensen kommer att innefatta besök vid en demonstrationsplats längs en allmän väg samt en teknikutställning. Infrastrukturminister Tomas Eneroth kommer att finnas på plats.

Efter tre framgångsrika elvägskonferenser arrangeras nu den fjärde internationella konferensen om elvägar (ERSC) den 12 och 13 maj 2020. Platsen i år är Medicon Village i Lund, Sverige, där en elvägslösning i dagsläget installeras på en befintlig allmän väg.

Konferensen arrangeras av RISE, VTI och Trafikverket. Innovation Skåne är konferenspartner.

Vi ser fram emot att träffa dig i Lund!

Anmälan och mer information

Anmäl ditt konferensbidrag

Det går att lämna förslag om konferensbidrag t.o.m. den 9 februari 2020. Meddelande om godkännande kommer ges den 6 mars 2020. Läs mer om hur du lämnar in konferensbidrag.

Sponsring och utställning

Är du intresserad av att sponsra konferensen eller vill du visa upp något? Vänligen kontakta organisationskommittén för mer information på info@electricroads.org.

Frågor om konferensen?

Kontakta organisationskommittén direkt via info@electricroads.org


Information om evenemanget

Datum: 12-13 maj, 2020 (inställd)

Plats: Medicon Village, Lund

Kostnad: från 2900 SEK för två dagar

Gå till mer information

Martin G. H. Gustavsson

Kontaktperson

Martin G. H. Gustavsson

Senior Researcher

+46 10 228 44 21
martin.gustavsson@ri.se

Läs mer om Martin

Hampus Alfredsson

Kontaktperson

Hampus Alfredsson

Researcher

+46 10 228 40 39
hampus.alfredsson@ri.se

Läs mer om Hampus