RISE and Shine: Digital testbäddstjänst för Sverige

ons 28 mars

08:00 till 10:00

28 mars, kl 08.00 - 10.00 | Drottning Kristinas väg 45, Stockholm

Öppen webbaserad testbäddstjänst ökar tillgängligheten till test- och demonstrationsmiljöer

För att öka den svenska innovationstakten och underlätta exporten av svenska test- och demonstrationsmiljöer har RISE tagit initiativet till en öppen webbaserad testbäddstjänst som ska öka tillgängligheten till de test- och demonstrationsmiljöer som RISE och Swerea erbjuder.

Tjänsten ska också fungera som en plattform för samverkan med andra testbäddsägare som via den ska kunna erbjuda hög informationskvalitet och servicegrad till näringsliv, behovsägare och innovationsstödjande aktörer.

Vi vill att testbäddstjänsten ska skapa så stort värde som möjligt för både användare och ägare av testbäddar. För att säkerställa att så blir fallet arrangerar vi ett frukostseminarie i Stockholm den 28 mars, där vi hoppas att du vill delta för att diskutera och planera den nya tjänsten tillsammans med oss. Vi bjuder på frukost från kl 08.00 och presentationen startar kl 08.30. OSA senast 19 mars.

Ta chansen att diskutera och påverka den nya tjänstens behov, funktioner, innehåll och nytta!

På seminariet presenterar också Filip Kjellgren från Vinnova Testbädd Sverige och planerna på en testbäddsportal från Vinnova. 

Plats: RISE, Drottning Kristinas väg 45, Stockholm. (Konferensrum 3)

Datum & tid: 28 mars kl 08.00 – 10.00

Anmäl dig här

Vi bjuder på frukost från kl 08.00 och presentationen startar kl 08.30. OSA senast 19 mars.

Vid frågor, kontakta:
Louise Felldin, RISE
louise.felldin [at] ri.se