Skip to main content
RISE logo

Cleantech Inn – for innovative cleantech companies that want to accelerate growth

The shortcut to green growth - Cleantech Inn is an international network based in Sweden that enables faster commercialization of cleantech innovations.

Mother Earth

Cleantech Inn har som mål att stötta svenska innovativa miljöteknikföretag - såväl startups och tillväxtbolag som mer etablerade företag - att komma snabbare från uppfinning till innovation till marknadsinträde.

 

Under tio års tid har Cleantech Inn fungerat som en katalysator för lönsam tillväxt genom att stötta miljöteknikföretag med tjänster som affärsrådgivning, stöd vid kapitalanskaffning och hjälp med genvägar till värdefulla kundkontakter.

Solar power

Cleantech Inn är nu en del av RISE, det svenska forskningsinstitutet - det fjärde största i Europa - med 2.800 experter i ryggen och tillgång till ca 150 testmiljöer. Med denna kapacitet kan vi ge ännu mer handfast stöd på tillväxtresan för de ca 400 miljöteknikbolag som finns i Cleantech Inns nätverk.

Läs mer på länkarna här bredvid om vad ett medlemskap kan ge dig och vilka aktiviteter och tjänster Cleantech Inn erbjuder. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss som driver Cleantech Inn by RISE.

Richard Englund

Contact

Richard Englund

Senior Projektledare

Read more about Richard

Contact Richard
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

* Mandatory By submitting the form, RISE will process your personal data.