Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Läkemedelsutveckling på RISE

Välkommen till RISE – din samarbetspartner för framgångsrik utveckling av läkemedel. Vi erbjuder vetenskaplig spetskompetens, bred erfarenhet och toppmodern forskningsinfrastruktur för att stödja dig genom alla faser av utvecklingsprocessen.

Vi lever i en tid där behovet av nya läkemedel är akut. Den ökade kunskapen om sjukdomar, riskerna för pandemier, och utvecklingen av antibiotikaresistens kräver innovativa lösningar. Dessutom driver den globala klimatkrisen och den oroliga världssituationen efterfrågan på hållbara läkemedel och nya produktionsprocesser.

RISE har expertis och infrastruktur som täcker alla aspekter av läkemedelsutvecklingen för olika modaliteter och vi kan utföra många standardiserade tester och utredningar som krävs under utvecklingen av ett läkemedel. 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade till just dina projekt och frågeställningar, och kan ta olika roller beroende på dina behov – från strategisk rådgivning till praktiskt genomförande. Vi kan stödja dig genom hela processen fram till framställning och testning i kliniska studier. Inför specifika utvecklingsutmaningar eller kapacitetsbrist kan RISE fungera som en värdefull resurs, eller som en extern R&D enhet.  

Oavsett om du representerar ett stort företag som söker specifika insatser eller ett mindre bolag i behov av en samarbetspartner genom hela utvecklingsprocessen, finns vi här för att hjälpa dig.

Vår målsättning är tydlig – att maximera framgången för ditt projekt. Genom att samarbeta med oss på RISE får du tillgång till en kompetent partner som delar ditt engagemang för att driva innovation och utveckling inom läkemedelsbranschen.

Vi är redo att stödja dig från idé till säker produkt. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan stödja din organisation för en framgångsrik läkemedelsutveckling.

Kontakta oss!

Har du frågor eller behöver hjälp med din läkemedelsutveckling? Kontakta oss via formuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort.

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter