Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Sweden-Brazil digital matchmaking 2020

Välkommen till det digitala matchmakingeventet mellan företag och forskare i Sverige och Brasilien.

Sweden Brazil Innovation Initiative (SBII) är ett samarbete mellan Sverige och Brasilien med syfte att öka innovationssamarbeten mellan industri och forskningsorganisationer i de båda länderna. Som en del av detta samarbete finns en öppen utlysning hos Vinnova, tillsammans med brasilianska EMBRAPII, för finansiering av ett antal innovationsprojekt inom följande fokusområden: hälsa, smarta städer, bioekonomi och gruvnäring.

För att underlätta för svenska och brasilianska företag och forskare att mötas och hitta nya partners, arrangerar vi detta digitala matchmakingevent, som sker den 22 oktober. Under denna matchmaking kommer brasilianska och svenska företag och forskare få möjlighet att ha enskilda virtuella möten för att diskutera gemensamma intressen och hitta framtida samarbetsmöjligheter samt möjligtvis hitta relevanta aktörer för att skapa ett projektkonsortium och ansöka för den utlysning som just nu är öppen hos Vinnova. 

Observera att pga. tidsskillnaderna anges två olika klockslag. Eventet börjar kl.14.00 i Sverige och slutar senast kl.17.00, beroende på antal möten du bokat in.

Agendan för den digitala matchmakingen den 22 oktober:

BRT: 09.00-09.20 / CET: 14.00-14.20 Välkomna och kort introduktion från värdarna

BRT: 09.20-12.00 / CET: 14.20-17.00 B2B Matchmaking möten (20 minuter per möte)

För mer information och registrering

Är du intresserad av att delta hittar du all nödvändig information om matchmakingen på eventets hemsida där du även registrerar dig: https://sbii-matchmaking-2020.b2match.io/  

Till mer info och registering

Om SBII och utlysningen

Detta event arrangeras av RISE och Enterprise Europe Network, med stöd av EMBRAPII, Vinnova och CISB.
Information om den öppna utlysningen hittar du på denna sida hos Vinnova. Besök hemsidan för Sweden Brazil Innovation Initiative (SBII) för mer information om samarbetet och andra aktiviteter inom området.

Information om evenemanget

Datum: 22 oktober, 2020

Tid: 14:00-16:00

Plats: Digitalt via B2Match

Pris: Kostnadsfritt

Mer information: https://sbii-matchmaking-2020.b2match.io/

Ervin Alic

Kontaktperson

Ervin Alic

Affärsutvecklare

Läs mer om Ervin

Kontakta Ervin

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.