Petra Forsblad
Projektkommunikatör
Kontakta Petra05 maj 2022, 19:45
Inbjudan skickas direkt till respektive partners kontaktperson och anmälan görs digitalt till varje tillfälle.
Välkommen!
Inom FINEST har näringskvaliteten av växtbaserade köttanaloger på den svenska marknaden kartlagts. Vid det här mötet presenterar RISE de huvudsakliga slutsatserna från projektet, med tid för frågor och diskussion med FINEST partners.
Kontaktperson:
Susanne Bryngelsson, RISE, susanne.bryngelsson@ri.se
Syftet med workshopen då var att skapa dialog och en gemensam översiktlig bild av vad som bidrar till eller hindrar utvecklingen av “en socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbar värdekedja för svenska vilda bär”. Den 12 maj gör vi nu en kort repetition och följer upp resultaten vi kom fram till i vår workshop Barriärer och möjligheter för bärvärdekedjan Del 1 som hölls hösten 2021.
Kontaktperson:
Petter Forsberg, RISE, petter.forsberg@ri.se
Arbetet inom värdekedjan Proteiner från svenska baljväxter ska nu startas upp inom FINEST Testarena. Vi bjuder nu in till en workshop den 13 maj där vi vill presentera de förslag på tester som vi planerat att utföra. Under workshopen finns tid avsatt för frågor, input och diskussion tillsammans med partners inom FINEST.
Kontaktperson:
Evelina Höglund, RISE, evelina.hoglund@ri.se
Inom FINEST har det svenska innovationssystemet för vilda bär kartlagts och analyserats. Vid det här mötet presenteras preliminära slutsatserna från projektet, med tid för frågor och diskussion med FINEST partners.
Kontakt:
Thomas Lennerfors, Uppsala University, thomas.lennerfors@angstrom.uu.se
Within FINEST, seven master’s theses have been written concerning the wild berry and alternative proteins value chains. Now it is time to hear about their interesting findings.
Kontakt:
Thomas Lennerfors, Uppsala University, thomas.lennerfors@angstrom.uu.se
The aim of this dialogue meeting is to inform about and collect the FINEST partners input on on-going work related to nutritional quality of and consumer attitudes to plant-based dairy analogues. Furthermore, system perspectives on dairy analogues will be illustrated and discussed.
Kontakt:
Susanne Bryngelsson, RISE, susanne.bryngelsson@ri.se
Kontaktperson:
Björn Persson, RISE, bjorn.persson@ri.se
2024-10-31
2024-10-17
2024-10-01
2024-09-16
2024-09-16
2024-09-03
2024-07-09
2024-07-08
2024-06-19
2024-06-03
2024-06-03
2024-06-03
2024-05-20
2024-05-14
2024-04-22
2024-04-17
2024-04-15
2024-03-18
2024-03-12
2024-03-12
2024-03-05
2024-03-04
2024-03-04
2024-02-28
2024-02-14
2024-01-24
2024-01-17
2023-12-04
2023-11-30
2023-11-14
2023-11-10
2023-11-03
2023-09-26
2023-09-26
2023-09-25
2023-09-06
2023-07-04
2023-07-03
2023-06-22
2023-05-26
2023-03-07
2023-02-28
2022-12-01
2022-12-01
2022-09-13
2022-09-06
2022-09-06
2022-08-31
2022-07-07
2022-07-04
2022-06-20
2022-05-31
2022-05-27
2022-05-27
2022-05-05
2022-03-21
2022-02-11
2022-02-11
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
Hushållningssällskapet den 20 november 2020: Medverkar som partner i två av Formas centrumbildningar
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04