Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Webbaserad workshop: Skapa värde för kunden

Vill du fördjupa din förståelse för hur era tjänster skapar värde för användarna? Vill du ta del av metoder och verktyg som fördjupar bilden av användarna och som ger idéer till värdeskapande innovationer?
 

På denna workshop får du prova några av metoderna och se exempel på hur de kan anpassas till olika verksamheter. Efteråt kommer du att kunna börja använda nya metoder för att förstå och skapa värde för användaren – nu och i framtiden.

Workshoppen kommer genomföras online och den leds av Sara Renström, designforskare och expert inom användarcentrerad design på RISE. Sara har erfarenhet av både användning och utveckling av samt undervisning i designetnografiska metoder för produkt- och tjänsteutveckling.

Anmäl dig

Program:

09:00 Välkommen och introduktion
09:15 Workshop
10:30 Digital fika
11:00 Workshop
12.00 Avslutning

Denna workshop ingår i en serie under våren 2020. De är fristående, du kan välja att gå på en, flera eller alla.

Workshopen arrangeras inom projektet TJIVA. TJIVA är den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Framtidens Företag, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. www.tjiva.se


Information om evenemanget

Datum: 2 juni 2020

Tid: 09:00 - 13:00

Plats: Webbaserat

Pris för SME*: 500 kr + moms

Ordinarie pris: 5 000 kr + moms

*Rabatterad avgift för små och medelstora företag (företag som inte tagit emot mer än 200 000 euro i statsstöd under de tre senaste åren)

Anmälan är bindande, deltagaravgift återbetalas ej.

Sara Renström

Kontaktperson

Sara Renström

Senior Forskare

Läs mer om Sara

Kontakta Sara

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.