Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Verifiering

RISE verifieringstjänster täcker återkommande kontroll för i stort sett alla typer av vågar och drivmedelsmätare på plats direkt hos Er. Vår verksamhet finns representerad i hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Syfte

Vi erbjuder ett kvalificerat och brett mättekniskt kunnande inom flera olika områden åt både industri och handel. Återkommande kontroll av olika mätinstrument är grunden i vårt breda tjänsteutbud. Vår webbplats erbjuder Er som kund direkt tillgång till information rörande era kontrollerade objekt.

Nytta

Säkerställer att legala krav uppfylls. Våra främsta uppgifter är att inom svensk handel och industri tillgodose dels de behov av återkommande kontroll och provningar som är legalt reglerade och som krävs i våra kunders egna kvalitetssystem.

Metod

Med våra ackrediterade mätmetoder kan vi kontrollera de flesta mätdon på marknaden. Vi är specialiserade inom områdena vågar, vikter och volymmätare.

Leveranser

Kundwebbplats RISE Verifiering är vår kundwebbplats som ger dig full kontroll över dina mätdon. Logga in på din egen sida och se ditt mätdonsregister, kontrollstatus samt historik för varje mätdon.

Beställning

Beställning skickas till riseverifiering@ri.se, eller genom förfrågan via ärendehanteringen i vår kundwebbplats Verifiering.

Kundwebbplats för Verifiering

Fakta

Tjänst

Återkommande kontroll av vågar och drivmedelsmätare

Instrument

Flödesmätare, Vikter, Volymmätare, Vågar

Storhetsområde

Kraft och moment, Massa / vikt

Område

Risk och säkerhet

Fältmätning

Tillgänglig

Pris

Pris vid offertförfrågan

Leveranstid

Utförs på plats hos kund enligt överenskommelse och/eller avtal.

Förberedelser

Inga förberedelser krävs

Malin Proohf

Kontaktperson

Malin Proohf

Administratör

+46 10 516 56 36
malin.proohf@ri.se

Läs mer om Malin