Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Seminarium: hållbart byggande

Ta del i dialogen kring hållbart byggande med fokus på cirkulära affärsmodeller. IUC Sjuhärad, Högskolan i Borås och RISE bjuder in till en workshop med fokus på nya samarbeten och tjänster utanför byggbranschens traditionella mönster och gränser som en del av lösningen i framtidens utmaningar.

Välkommen till ett seminarium som vänder sig till byggbranschens aktörer, fastighetsutvecklare, arkitekter, konsulter fram till byggare och förvaltare. Seminariet innehåller inspel från tre aktörer om goda exempel, idéer och utmaningar inom cirkulär ekonomi och hållbart byggande.

Huvudpunkten är en workshop med målsättningen att identifiera nya samarbetes- och affärsmöjligheter utifrån en cirkulär ekonomi vad gäller tjänster, material och produkter. Resultatet från workshopen ger ett viktigt avstamp inför en fortsättning senare i höst där förhoppningen är att kunna starta upp konkreta samarbeten.

Vi inleder med frukost och avslutar med gemensam lunch (frivillig). Seminariet hålls i Science Parks DO-tank Center, en miljö som främjar innovativa och kreativt tänkande.

Ladda ner program

Mejla din anmälan till vår kontaktperson nedan. 


Information om evenemanget

Datum: 20 september, 2019

Tid: 07:30-12:00

Plats: Textile Fashion Center, Borås Science Park, DO-tank Center, Skaraborgsvägen 3A, Borås

Sista anmälningsdatum: 13 september

Kostnad: Kostnadsfritt (lunch inkluderas ej)

Kontakta oss för anmälan: