Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

RISE stöttar svenskt näringsliv och samhälle – hur kan vi hjälpa dig?

Coronapandemin har försatt det svenska samhället i ett allvarligt läge. Vi behöver agera ansvarsfullt; både som medborgare och medarbetare för att inte öka smittspridningen och därmed belastningen på sjukvården. Vi ser redan effekter av pandemin i samhället, industrin och den globala ekonomin, och vi står sannolikt inför stora förändringar av olika slag.

Vår verksamhet är igång, vi anpassar oss till rådande läge och följer myndigheternas rekommendationer och uppdaterar kontinuerligt våra interna riktlinjer efter dessa; riktlinjer som vi också praktiserar mot våra kunder och leverantörer.

RISE uppdrag från regeringen är att verka för hållbar tillväxt i Sverige genom att stärka näringslivets konkurrenskraft och förnyelse. Vi behövs för samhälle och näringsliv nu mer än någonsin. Vi tar ansvar – för samhället och för våra kunder genom att hålla verksamheten igång och följa våra kunders behov samt identifiera hur vi kan bidra i detta kritiska läge. Därför vill vi veta hur vi kan hjälpa dig. Här är några exempel på hur vi kan stötta: