Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Robert Casselbrant blir ny CFO på RISE

12 november 2019, 15:00

RISE utser Robert Casselbrant till ny Chief Financial Officer. Robert Casselbrant tillträder sin tjänst den 24 februari 2020.

 

Robert Casselbrant kommer närmast från rollen som CFO på Göteborg Energi, som är Sveriges största kommunalägda bolag. Han har tidigare haft flera ledande roller inom Telia Sonera Sverige, bland annat som ansvarig för ekonomi- och finansfrågor kopplat till den svenska bredbandsaffären.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och arbeta i en så framtidsinriktad och spännande organisation som RISE. Vi har ett viktigt uppdrag i att bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Jag tycker det skall bli både roligt och utmanande att arbeta på RISE, säger Robert Casselbrant.

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Robert Casselbrant till RISE. Med sin långa erfarenhet av att driva och utveckla ekonomiprocesser inom större koncerner kommer Robert Casselbrant att bidra till att stärka RISE roll som innovationspartner till svenskt näringsliv och samhälle, säger RISE vd Pia Sandvik.