Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

RISE vd Pia Sandvik väljs in i SNS förtroenderåd

28 maj 2021, 07:36

SNS är en mötesplats för kunskapsbaserad dialog om centrala samhällsfrågor. Den 3e juni föreslås Pia Sandvik väljas in som ny medlem i SNS förtroenderåd vilket består av forskare och ledande beslutsfattare i näringsliv och offentlig förvaltning. Förtroenderådet är SNS högsta beslutande organ.

SNS mål är att vara Sveriges ledande mötesplats för saklig samhällsdebatt och en viktig kunskapskälla för beslutsfattare. SNS sammanför företrädare för näringsliv, förvaltning, akademi och politik.

Den 3e juni föreslås RISE vd Pia Sandvik väljas in som medlem i SNS förtroenderåd.

-    Jag är oerhört stolt över att vara föreslagen att bli en del av SNS förtroenderåd. SNS har en roll som brobyggare och aldrig tidigare har fakta, vetenskap och konstruktiv samverkan mellan näringsliv och samhälle för att utveckla lösningar varit så viktigt som nu. Många branscher genomgår eller är på gång att gå igenom stora förändringar. Här är SNS ett stöd och en mötesplats för att tillsammans ta stora steg inom innovation och utveckling för framtiden. Jag ser fram mot att bidra till SNS viktiga arbete, säger Pia Sandvik.