Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Annette Anjou blir HR-direktör på RISE

15 augusti 2022, 06:48

Annette Anjou, HR-direktör RISE

Annette Anjou blir ny HR-direktör på RISE, hon tillträder tjänsten 1 september och kommer att ingå i RISE koncernledning.

Annette har över 20 års erfarenhet av att jobba med strategisk HR i branscher som läkemedel, telekom, bygg, fordon och bankverksamhet. Annette har en magisterexamen i internationell företagsekonomi från Lunds universitet och en licentiatexamen i företagsekonomi inom strategi, styrning och konkurrenskraft från Linköpings universitet.

- RISE ska vara en arbetsplats vi alla kan vara stolta över. En arbetsplats där vi kan utvecklas och känner att vi är med och bidrar till en hållbar framtid. Våra kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång. Vi har ett fortsatt behov av att attrahera nya kollegor och samtidigt behålla alla fantastiska medarbetare som redan arbetar här. Vår kultur är också avgörande för att våra medarbetare ska kunna vara sitt bästa jag. HR-direktören har därmed en mycket viktig roll. Jag har de senaste månaderna fått se Annette ta sig an uppgiften att leda vår HR och Internkommunikationsfunktion med stort engagemang för RISE och för människorna som finns här. Därför är jag väldigt glad att Annette blir kvar som HR-direktör, säger Pia Sandvik, vd.

- Jag har haft förmånen att lära känna organisationen under några månader. Jag har alltid trivts i kunskapsintensiva organisationer och skulle säga att RISE är en fullständig unik arbetsplats. Med syftet att stärka Sveriges konkurrenskraft genom att vara Sveriges ledande forskningsinstitut och innovationspartner, har RISE lyckats rekrytera fantastiskt kompetenta och drivna medarbetare och skapat samarbeten med väldigt spännande uppdragsgivare. Jag är också väldigt imponerad av det fantastiska engagemang som finns inom HR och Internkommunikationsavdelningen. Jag ser nu verkligen fram emot en spännande höst, säger Annette Anjou, HR-direktör.

Presskontakt:

Niklas Jälevik, presschef RISE: 072-727 53 14, niklas.jalevik@ri.se