Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Certifiering, kalibrering och besiktning

Lagstiftningen ställer ofta krav på produkter, utrustning, maskiner, ledningssystem och/eller kompetens. Som slutkund vill du kanske också känna extra trygghet i det du köper. Förtroendet för produkter och tjänster ökar med kvalitetssäkring i form av certifiering, kalibrering och besiktning. RISE är nationellt ledande inom flera av dessa områden. 

Certifiering

RISE erbjuder tjänster som ger företag marknadstillträde. Det sker genom verifieringar och certifieringar för ledningssystem, maskiner, personer, produkter och produktionslinjer. 

Vi samverkar med flertalet branscher med internationella standarder, nationella föreskrifter och branschers kriterier som grund. RISE har också ett eget certifieringsmärke, P-märket. 

Vi ger även teknisk hjälp till kunder som ska CE-märka och deklarera sin produktprestanda. Vi erbjuder även kurser inom certifiering.Kalibrering och besiktning

Vi erbjuder mätteknisk service åt både industri och handel. Det innebär kalibrering och återkommande kontroll av olika mätinstrument. Vi utför även en rad tjänster inom besiktning.


Kundwebbplatser

På våra kundwebbplatser kan du snabbt och enkelt ta del av det mesta som rör ditt företags affärer med oss.

Gå till sida för inloggning