Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Nordic Food Industry Innovation Days

Nordic Food Industry Innovation Days, 5-6 november, är en tvådagars mötesplats i Göteborg och även ett förhands prov på Nordic Food Industry-mässan 2020* där livsmedels­industrin kommer att diskutera relevanta framtida ämnen och mål för just nordiska livsmedels­industri­mässan 2020, i linje med målen och visionen för livsmedels­strategin 2030.

Under Innovationsdagen den 5 november på Svenska Mässan hålls seminarier som lyfter konkreta case med fokus på ny teknik som stärker svensk livsmedelsindustri. Parter som samverkar i programmet är RISE, Livsmedelsföretagen, Livsmedelsföreningen, Tillväxtverket, Vinnova, Sweden Food Arena samt leverantörer som kommer att visa upp konkreta case tillsammans med kund. Dagens program hålls både på svenska och engelska. 

Dagen pågår mellan 10:00-18:30. Se hela programmet - dag 1

Under Innovationsdagen den 6 november hos RISE får du som deltagare ta del av konkreta exempel och inspirerande seminarier och diskussioner kring framtidens tekniker och livsmedelsprodukter, cirkulära flöden, hållbar nutrition och hälsa. Det blir en dag med fokus på hållbara livsmedelssystem och hållbar produktutveckling. Dessutom presenteras de möjligheter som finns i RISE testbäddar, värdskap, SMF-stöd och nätverk. Dagen avslutas med en mingellunch. Dagens program hålls på engelska.

Dagen pågår mellan 09:15-13:00. Se hela programmet - dag 2

Välkommen att delta!

Deltagandet på Innovationsdagarna är kostnadsfritt. Kostnaden på 795 kr ex. moms är ett självkostnadspris på maten som serveras under dagarna (3 stycken fikatillfällen, 2 luncher samt ett mingel med dryck och tilltugg. Du kan välja att avstå från mat och då blir konferensen helt avgiftsfri.

Anmäl dig till båda dagarna

Anmäl dig endast till dag 1

Anmäl dig endast till dag 2


Information om evenemanget 

Datum: 5-6 november

Plats: Dag 1: Mässans Gata/Korsvägen, Göteborg. Dag 2: Frans Perssons väg 6, Göteborg

Pris: Kostnadsfritt, med möjligt att välja till mat, dryck, fika och tilltugg för självkostnadspris á 795 SEK. 

Kontaktperson

Catharina Wickström

Projektledare

+46 10 516 66 53
catharina.wickstrom@ri.se

Läs mer om Catharina