Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Konsten att implementera AI och dataanalys i industrin

RISE och Fraunhofer-Chalmers Centre bjuder in till frukostseminarium med do-tank i Göteborg 12 mars och Växjö 13 mars.

Har ni börjat fundera på att använda AI i er verksamhet men är osäkra på hur ni ska gå tillväga? Kanske samlar ni in en hel del data idag men saknar kompetensen att säkra datakvalitén eller bedöma vad den kan användas till? Ni är inte ensamma!

Begreppen AI och machine learning är fortfarande otydliga för många och svåra att greppa. Många industriföretag har identifierat hur viktigt det är med metoder som AI och machine learning, men inte hur man ska gå tillväga.

Nya metoder inom dataanalys och AI öppnar upp för nya möjligheter att effektivisera sin verksamhet och skapa nya erbjudanden. För att välja väg framåt är det viktigt att förstå utmaningarna, hur och när olika typer av metoder kan användas och var de skapar mest nytta för användaren.

Under detta seminarium vill vi inspirera, lyfta goda exempel och ge er verktyg för att utveckla området vidare. Vi delar lärdomar från tillämpningar av AI och dataanalys från ett flertal industriföretag. Vad måste man tänka på när man för in machine learning i sin verksamhet och vilka fallgropar finns det?

Ta med era utmaningar, så arbetar vi tillsammans fram idéer för hur dataanalys och AI skulle kunna bidra till att förbättra er verksamhet.

Anmäl dig till Göteborg 12 mars

Anmäl dig till Växjö 13 mars


Fakta om evenemanget

Datum: 12 och 13 mars

Plats: Johanneberg Science Park, Sven Hultins gata 2, Göteborg. Linnéuniversitetet, Sal H1310, hus H, Växjö.

Språk: svenska

Evenemanget är kostnadsfritt.