Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Kajsa Malmberg

Projektledare

Tel +46 10 516 66 23

E-post kajsa.malmberg@ri.se

Kontor Göteborg

Avdelning Mikrobiologi och hygien

Kajsa jobbar som projektledare inom mikrobiologi och hygien med fokus på livsmedelsmikrobiologi. Projekten handlar t.ex. om livsmedels- och vattensäkerhet, belastningsförsök ("challenge testing") av livsmedel, biofilm och rengöring.

I Göteborg har vi ett klass 2 mikrobiologiska laboratorium. Här har vi har lång erfarenhet av att arbeta praktiskt med mikrobiologiska frågeställningar inom livsmedel och andra produktområden.

Vi hjälper er att:
• utvärdera mikrobiologisk kvalitet
• genomföra hållbarhetstester och lagringsstudier
• utföra belastningsförsök med bakterier, mögel eller jäst
• analysera och identifiera bakterier, mögel och jäst
• föreslå och utvärdera hållbarhetsförlängande tekniker
• lösa produktproblem
• utvärdera effektiviteten hos konserveringsmedel och andra antimikrobiella tillsatser
• utbilda personal genom företagsanpassade utbildningar eller enligt vår kurskatalog. Vi erbjuder både teoretiska och praktiska moment i våra utbildningar. https://www.sp.se/conffood