Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Våra villkor och förmåner – fokus på flexibilitet

Basen för ett bra arbetsliv på RISE handlar bland annat om attraktiva anställningsvillkor, en innovationsdriven och schysst företagskultur och trygg och säker arbetsmiljö. Därför har vi på RISE kollektivavtal samt flexibla förmåner som ska passa just dig och din livssituation.

Som medarbetare på RISE får du 10 000 kronor varje år, varav 4 000 kronor är öronmärkta för friskvård, att använda flexibelt på tex glasögon och linser, laddbox, löneväxling eller tandvård. Förutom förmånerna finns det även fina rabatterbjudanden hos utvalda leverantörer för att såväl underlätta som bringa lite guldkant i vardagen.

Gruppförsäkring

RISE har också upphandlat en gruppförsäkring så att du kan försäkra dig och din familj till ett förmånligt pris och du ansluts utan krav på hälsodeklaration. RISE medarbetare omfattas av marknadsmässig kollektivavtalad pension och försäkring via ITP.

Tillsammansfonden

På RISE gillar vi att göra saker tillsammans.  Därför har vi också Tillsammansfonden som alla våra medarbetare kan söka medel ur för gemensamma friskvårdsaktiviteter utöver de individuella aktiviteterna som erbjuds via  förmånsportalen. Och vi ger även alla våra medarbetare en tidbank att nyttja efter eget behov eftersom vi vet att flexibilitet är viktigt för ett hållbart arbetsliv.