Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Utvecklingsingenjör inom bioteknik

Är du en utvecklingsingenjör med inriktning bioteknik? Tycker du det är roligt att arbeta laborativt i kombination med att aktivt bidra i ansökningsarbetet för att säkra ny framtida finansiering? Då är du nog den vi söker!

Vi söker nu en utvecklingsingenjör inom bioteknik med placeringsort i Örnsköldsvik.

Om rollen
Vill du arbeta med FoU projekt inom ramen för hållbar utveckling och bidra till att ta fram nya innovativa processer och produkter baserade på skogsråvara? Är du bioteknikern som tycker det är roligt att arbeta laborativt och skulle trivas med att arbeta med offentligt finansierade projekt och kunduppdrag inom bioraffinaderiområdet? Då finns ett riktigt intressant jobb för dig hos RISE Processum AB i Örnsköldsvik.

Som utvecklingsingenjör inom bioteknik hos RISE Processum arbetar du i huvudsak med projektledning samt odlings- och fermenteringsstudier i laborativ skala och pilotskala. Andra arbetsuppgifter som genetisk modifiering av mikroorganismer, termokemisk förbehandling av lignocellulosa kan också förekomma. RISE Processum samlar ofta flera företag och universitet i gemensamma projekt. Att skapa en bra dialog mellan de olika parterna i projekten är en viktig del i arbetet.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas.

Vem är du?    
Du har avslutad civilingenjörsexamen eller motsvarande inom bioteknik. Erfarenhet av fermentering samt projektledning är meriterande.

Du skall vara engagerad, drivande och resultatinriktad, ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt. Du skall vara kreativ och intresserad av problemlösning. God kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt i svenska och engelska erfordras.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan!
För vidare information om tjänsten kontakta gruppchef inom Bioteknik Björn Alriksson, 010-204 46 64. Sista ansökningsdatum är 10 juli, 2020.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Vår fackliga representant är Björn Källman, RISE Processum, +46 10 516 67 80.

Nyckelord: Bioraffinaderi, utvecklingsingenjör, bioteknik

Om jobbet

Ort

Örnsköldsvik

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Björn Alriksson
010-204 46 64

Referensnummer

2020/178

Sista ansökningsdag

2020-07-10

Skicka in din ansökan