Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Utbildningsledare till RISE CBI Betonginstitutet i Stockholm

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 300 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se

Division Samhällsbyggnad, där RISE CBI ingår, kombinerar helhetssyn och spetskompetens inom områden som byggd miljö, resurseffektivisering, funktion och konstruktion, infrastrukturlösningar och stadsutveckling. 

Utbildningsledare

Placering: Stockholm

RISE CBI Betonginstitutet har en omfattande och mycket uppskattad utbildningsverksamhet. Vi arrangerar allt från behörighetsgivande längre utbildningar till kurser inom vissa specialområden. För att kunna utveckla verksamheten till att bli ännu större och uppfylla våra kunders behov behöver vi utöka gruppen med fler utbildningsledare. Placering: Stockholm

  • Har du erfarenhet av arbete med betong och vill dela med dig av dina erfarenheter till andra?
  • Tycker du om att undervisa?
  • Vill du hjälpa svenska företag och kommuner med deras kompetensutveckling?

Svarar du Ja på dessa frågor? Då är vi kanske din framtida arbetsgivare. Utbildningsverksamheten är i en spännande utvecklingsfas då kursutbudet både breddas och digitaliseras.

Som utbildningsledare deltar du i alla steg i utbildningsprocessen; planering av nya och befintliga kurser, kontakt med berörda föreläsare, undervisning, framtagande av program och kursmaterial, marknadsföring samt kursledning. Du håller både egna föreläsningar och samordnar kurser med inbjudna föreläsare. Du har en bred förståelse för innehållet i våra kurser och vi ser gärna att du redan nu har erfarenhet av undervisning inom teknik eller naturvetenskapliga ämnen.

Du blir en del av ett team där vi tillsammans samordnar utbildningarna och hjälper varandra där det behövs.

Den vi söker har lätt för att samarbeta, förmåga att arbeta självständigt, lätt för att skapa nya kontakter och en känsla för kvalitet.


Låter detta spännande och du vill veta mer
så är du välkommen att kontakta Ulrika Engvall, gruppchef för utbildningsverksamheten på RISE CBI, 010-516 68 93.

Sista ansökningsdag är den 30 december 2018. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. 

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, tfn: 010 516 51 61 för Unionen och Lazaros Tsantaridis, tfn: 010 516 62 21 för SACO.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen. 

Utbildningsledare, kursledare, Utbildning, kompetensförsörjning, kompetensutveckling, ingenjör, samhällsbyggnad, betong, undervisning, byggteknik

Sammanfattning

Ort

Stockholm

Region

Stockholms län

Land

SE

Kategori

Science

Anställningsform

Heltid

Skicka in din ansökan