Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Utbildningsledare

Har du erfarenhet av samhällsbyggnadssektorn, t ex med betong, sten och ballast, och vill dela med dig av dina erfarenheter till andra? Tycker du om att undervisa? Vill du hjälpa svenska företag och kommuner med deras kompetensutveckling?

Svarar du Ja på dessa frågor? Då är vi kanske din framtida arbetsgivare.

Om oss
Vi som jobbar med RISE utbildningar inom betongområdet ingår i enheten Betongutredningar och utbildning, en del av division Samhällsbyggnad. Utbildningsverksamheten är mycket uppskattad av våra kunder och vi har ett gott rykte. Vi befinner oss dessutom i en spännande utvecklingsfas då kursutbudet både breddas och digitaliseras. Vi är en sammansvetsad grupp som ställer upp för varandra. Input vill nya utbildningar får vi bl a genom ett nära samarbete med utredare, forskare och labtekniker inom RISE.

Om rollen
Som Utbildningsledare hos oss deltar du i alla steg i utbildningsprocessen. Du håller både egna föreläsningar och samordnar kurser med inbjudna föreläsare. Arbetsuppgifterna varierar mellan planering, undervisning, framtagande av program och kursmaterial samt kursledning. Du har en bred förståelse för innehållet i våra kurser och vi ser gärna att du redan nu har erfarenhet av undervisning inom teknik eller naturvetenskapliga ämnen.

Vem är du?
Förutom erfarenhet av undervisning fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du är noggrann och ansvarskännande och kan uttrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt, på svenska och engelska. Dessutom tycker du att det är roligt att undervisa. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter.

Är vi rätt för varandra?
Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men däremot många engagerade och entusiastiska kollegor och många spännande utmaningar att ta i tu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos RISE vill vi att du ska lyckas och må bra, för då bidrar du tillsammans med dina kollegor till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång för svensk industri och forskning i den globala konkurrensen. Hoppas att vi har väckt din nyfikenhet och vilja att utvecklas tillsammans med oss! 

Välkommen med din ansökan!
Om detta låter spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Ulrika Engvall, enhetschef Betongutredningar och utbildning, 010-516 68 93. Sista ansökningsdag är den 14 mars 2021. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Lazaros Tsantaridis 010-516 62 21 och Linda Ikatti, 010-516 51 61.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Utbildningsledare, Betong, Byggteknik, Vuxenutbildning, Lärare, Samhällsbyggnad, Stockholm, RISE

Om jobbet

Ort

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Ledarskap - chefer

Kontaktperson

Ulrika Engvall
010-516 68 93

Referensnummer

2021/45

Sista ansökningsdag

2021-03-14

Skicka in din ansökan