Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Testcellsoperatörer till SEEL

Vill du vara med och påskynda utvecklingen av elektrifierade transporter? Vill du arbeta med toppmodern teknisk utrustning i en innovativ miljö? Då har vi rätt möjlighet för dig!

Om oss
SEEL Swedish Electric Transport Laboratory, är ett dotterbolag till RISE och Chalmers för forskning och utveckling av Elektromobilitetslösningar och tillhörande teknik. Vi finns på tre nya toppmoderna anläggningar i Säve Göteborg, Nykvarn och i Borås. Vi är idag drygt 30 engagerade medarbetare i form av ingenjörer, forskare och tekniker med olika bakgrund och expertområden.

Nu söker vi flera Testcellsoperatörer till SEEL:s team inom Drivlineprovning till Säve, Göteborg. Vi erbjuder ett komplett laboratorium som möter behoven inom provning och utveckling av elektriska drivlinor för alla slags transporter på land, till sjöss och i luften.

Här kan du läsa mer om SEEL drivlineprovning: www.ri.se/sv/seel/drivlineprovning

Om rollen
Vi söker operatörer till alla våra drivlineprovningsriggar - elektriska axlar, elmotor samt ljud- och vibrationsprovning på elaxlar. I rollen som Testcellsoperatör kommer du ansvara för att köra kundprov och upprätthålla riggfunktionalitet. Du kommer att delta i arbete med att utveckla prov, processer och metoder samt delta i förberedelse och installation av testobjekt. Du hanterar riggens drifttid, prestanda och jobbar med kvalitetssäkring. Det handlar om att rigga in och ut testobjekt, köra och utveckla drivlineriggen och jobba tätt ihop med drift och underhållspersonal på SEEL. I och med att vi är i uppbyggnadsfas på SEEL blir det extra viktigt att vi stöttar varandra över våra olika ansvarsområden och jobbar som ett lag.

Du blir en del av det seniora operatörsteamet på SEEL och en del av arbetet blir att samarbeta nära våra kunder där du spelar en viktig roll i att leverera en positiv kundupplevelse.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en teknisk gymnasieutbildning eller liknande. Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning men det är inget krav. Du har som minst några års arbetslivserfarenhet, gärna från branscher som teknik, fordon eller processindustri. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och det är ett plus om du har elektrisk kunskap. Har du erfarenhet från automationssystem som PUMA är det meriterande, samt vana av mekanisk och elektriskt arbete.

Vi söker både juniora och nyexaminerade medarbetare med relevant utbildningserfarenhet samt seniora medarbetare inom elektriskt arbete och drivlineprovning. Vi kommer anpassa rollen och arbetsuppgifterna utifrån din kompetens och intresse så du får rätt utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Som person är du lyhörd, social, nyfiken och målmedveten. Du drivs av att lösa problem tillsammans med andra och att nå fram till slutmålet. God kunskap i engelska och svenska i tal och skrift är krav samt B körkort.

Är vi rätt för varandra?
Vårt uppdrag förenar våra olika roller, arbetsuppgifter och perspektiv i en större uppgift. Att tillsammans med våra kunder och partners utveckla konkurrenskraftiga lösningar och förutsättningar som driver den hållbara utvecklingen framåt för elektrifierade transporter. Tillsammans med engagerade ingenjörer, tekniker och forskare på SEEL kommer du få stor utveckling, det kan vi garantera!

Välkommen med din ansökan!
Har detta väckt din nyfikenhet och du vill veta mer är du välkommen att kontakta chef för Drivlineprovning på SEEL Jan Almqvist på +46 10 516 54 60. Sista ansökningsdag är 25 april 2024. Urval och intervjuer sker löpande under och efter ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Ulf Nordberg, SACO, +46 10 516 69 59 och Linda Ikatti, Unionen +46 10 516 51 61.

Om jobbet

Ort

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Jan Almqvist
+46105165460

Referensnummer

2024/96

Sista ansökningsdag

2024-04-25

Skicka in din ansökan