Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Tekniker inom kompositteknik

Är du intresserad av tillverkning och provning av kompositer? Tycker du om att arbeta praktiskt och metodiskt och vill arbeta i olika typer av projekt för att utveckla material, provning, karakterisering och tillverkningstekniker?

Till vårt kontor i Piteå söker vi nu en tekniker som vill stärka upp vårt kompositteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vårt team består av trevliga kollegor som tillsammans besitter kompetens inom bland annat kompositmaterial, produktutveckling, tillverkning, provning och återvinning. Det är många spännande saker på gång hos oss, inte minst inom området högvolymproduktion av hållbara kompositer och utveckling av vätgaslösningar för olika industrisektorer. Vi vill därför stärka upp vårt team genom denna rekrytering.

Om rollen
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta tillsammans med forskare och övriga tekniker i Forsknings- och utvecklingsprojekt som inkluderar industri, akademi och andra institut som projektpartners. Arbetet handlar i stor utsträckning om praktiskt arbete i labb, men rapportskrivande och möten med kunder förekommer också. Arbetet innefattar tillverkning, provning och karakterisering.

Arbetet utförs som regel i team med kunder och kollegor på RISE.

Observera att denna tjänst kan innebära att en säkerhetsprövning krävs, antingen senare i denna process eller i framtiden.

Vem är du?
Du har någon form av teknisk utbildning och erfarenhet av att arbeta praktiskt och med att sammanställa och tolka resultat från provning och karakterisering. Det är därmed en fördel om du kan hantera mätteknisk utrustning, utvärdera mätresultat och skriva provrapporter.

Då rollen medför stort eget ansvar är det nödvändigt att du både kan planera och utföra ditt arbete självständigt samtidigt som laganda och samarbete är viktigt. Eftersom vi utvecklar ny teknik är det också viktigt att du är flexibel och ständigt vill utveckla dig själv genom att lära dig nya saker.

Är vi rätt för varandra?
På RISE är vi av uppfattningen att det är genom samverkan med våra kunder och samarbetspartners som vi utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss ska alla trivas. Det tror vi man gör bäst om arbetsplatsen är jämställd och präglas av mångfald.

Välkommen med din ansökan!
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Peter Mannberg, Enhetschef, 010-228 49 51. Sista ansökningsdag är den 26 mars, 2023. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, SACO, 010 516 62 21 respektive Bertil Svensson, Unionen, 010-516 53 56.

Vi undanber oss kontakt med säljare av platsannonser eller erbjudande om rekryteringsstöd.

Tekniker, Laboratorieingenjör, Tillverkning, Provning, Kompositmaterial, Piteå, RISE

Om jobbet

Ort

Piteå

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Job type

Utveckling - tex ingenjörer/tekniker/kemister

Kontaktperson

Peter Mannberg
010-2284951

Referensnummer

2023/108

Sista ansökningsdag

2023-03-26

Skicka in din ansökan